Translate

torsdag 20 oktober 2016Jagat en katt?....vem?...JAG?....kan aldrig tänka mig att nedlåta mig till något dylikt....det får taxar och bordercollies göra...
Apropå bordercollies....tog en promenad men bordercollien Lizzy härförleden....då var det bara att dra åt sig öronen och borra ned nosen för där gick det undan....traskade runt halva Uppsala kändes det som...en mil under tassarna blev det....så här kände jag mig dagen efter...


Snackar nån om att ta en promenad?....skämtar du?...ring efter färdtjänst om vi ska ut i dag!...mina tassar brinner fortfarande.....Masade mig väl upp och gick ut i alla fall....med visst motstånd dock. För övrigt får man ju se upp dessa dagar. Läser i tidningarna om den stora farsoten som härjar över Sverige....invasionen av elaka clowner. Nu tycker väl jag inte det är ett så stort problem....en clown som kommer i närheten av mig utan mitt samtycke skulle vara en icke-clown ganska raskt. Men det som man inte belyst i pressen är hotet från alla taxar och småhundar som håller på att ta över världen. Ja men har ni inte märkt att dom blir bara fler och fler...så fort man vänder ryggen till så ploppar dom upp.Och ett evigt skällande.....bjäbb bjäbb bjäbb. Om dom ändå kunde låta som en riktig hund. Jag har en misstanke att dom är från yttre rymden och skall ta över världen. Och då ligger vi akitisar illa till. Små s-k-i-t-hundar hatar akitisar! Dom är väl avundsjuka kan jag tro....


Titta....nu blev jag belagd med munkavle bara för jag sa s-k-i-t-hund. Var är yttrandefriheten i det här landet när man behöver den. Ni tål inte höra sanningen bara....


Fick ha en strut på näbben när jag skulle få en spruta...såg ut som en förvuxen glass. Man trodde väl att jag skulle smaka lite på sprutföraren...men det  gick hur galant som helst...kände inte ett dugg av sticket. Synd att man inte fick ta en tugga av veterinären men det kanske kan komma andra tillfällen. Passade på att ordna ett pass! (kul va? passade på ordna pass!)..... man är ju värsta Oldsberg med ordvitsarna.


Neeeej!......ta inte min nappi för jag saknar min pappi!! Ingenting får man stoppa i munnen.....det är väl bättre jag har en napp än en tax i munnen....Det var väl nån elak dvärg som hade tappat den och då passade jag på att provsmaka.....urk!...smakade bäbis!....Åkt buss sen sist också....det gick finfint...slapp betala...morrade lite åt chaffisen så han viftade förbi mig (nej då det gjorde jag inte alls)...det är gratis för fyrbeningar.....och gratis är alltid gott som det sägs. Såg inte så mycket av omgivningarna eftersom jag inte fick sitta på något säte...det var tråkigt. Tror jag är renare i röven än många av tvåbeningarna om jag får säga...men regler är regler....Lagt blommor åt familjens farmor och farfar ,som jag aldrig fick träffa, vid minneslunden. Skänkte dom en stilla tanke.....och familjens mormor och morfar, som jag inte heller fick träffa,.....hoppas dom har det bra där dom är....


Hej då... nu måste jag ut och leta efter alien-taxar och förgöra dom med min laser....mission impossible kanske ni tycker....men...nån måste göra det!
Vet ni förresten hur man vet vad man skall betala för en tax???....jo man har en tax a meter! hehehehe!

3 kommentarer:

 1. Heh heh.... du ser jätteskyldig ut på den första bilden! Mig lurar du inte. Du hittar på dumheter hela dagarna.
  Kan du inte ha struten på dig jämt? Vore ganska skönt när vi träffas.
  Häls M-B

  SvaraRadera
 2. Blahablaha....jo jag kan tänka mig att du vill se mig förnedrad. Men mitt psyke är starkt så jag tål det mesta....
  Mvh S som o stålpsyke

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera