Translate

onsdag 18 januari 2017Här står jag med näsan i vädret och är mallig....varför vet jag inte men det tillhör en akitas natur att vara "on top of the world". Kan inte hjälpa det....sitter i generna. Det är väl det österländska i oss kanske...harakiri, sake, sushi, karaoke och allt det där...man kan ju inte annat än bli mallig. Eller vad säger ni?? Jag är  i all fall ingen tax! Usch!...får rysningar i hela kroppen och svansen ramlar ned av blotta tanken....
Mitsu och jag har träffats en hel del på senaste....vi har haft rådslag. Vi skall nämligen på lördag sammanstråla med min lillesyrra (halvlillsyrra...ja hon är inte halv om ni tror det, hon är en hel äkta japansk akita-inu!) Kimu-san. Det ska bli jättetrevligt (tror jag?!)....bara Mitsu kan hålla sig i skinnet och inte skämma ut oss. Kommer ihåg första gången Mitsu och jag träffades....sen den dagen är inget sig likt...mitt självförtroende håller sakta men säkert att återhämta sig....Nej nu skojar jag (det förstod ni väl också)....vi har och har haft det jätteroligt tillsammans..titta bara på bilderna här...(har ni instagram så finns det rörliga på "@akitadobyshirai )
Det är fortsatta problem med herr  Escobar aka huskatten Sigge....och nu har han dragit in mig i sina skumraskaffärer. Jag har varit mellanhand för en narkotikatransport ( tror jag, har inte vågat fråga vad paketet innehöll, och jag är ingen narkotikahund). Kuriren var ingen mindre än akita-inun Mitsu kan man tänka. Hon och hennes entourage hade en vistelse på Åland under storhelgen. Och när hon kom hem därifrån lämnade hon över ett paket till mig....kom väl från nån skummis i Ryssland kan jag tänka. Här är paketet....kan väl inte innehålla nåt annat en hasch....eller?


Så nu har vi ryska maffian i hasorna också....räcker det inte med Gottsunda-ligan. Och jag som är så blödig....jag tål inte att se blod...allra minst mitt eget. Gottsundagänget är ute efter kattens svans för ouppklarade affärer. Han trodde han var smart när lagret av fentanyl-plåster tog slut.....då sålda han ful-plåster istället. Men kunderna fattade att nåt var fel när dom såg bilder av Bamse på plåstren...
Katten skall få en skyddad identitet har polisen lovat om han tjallar....dom hade slut på katt-identiteter så han ska bli omgjord till tax istället...rätt åt den fulingen....och lystra till namnet Solveig Skall visst få bo på okänd ort norr om Uppsala....jag har luskat ut att det ska vara hos en familj med en  hund och fem katter i Klinta, Börje. Jag säger lycka till!2 kommentarer:

  1. Jag lovar, de sa att det var ost i paketet! Men jag är inte så bra på ryska.....
    Mvh Numera laglydiga M

    SvaraRadera
  2. jojo...sent ska syndaren vakna! Du kan ha dragit mig in i fördärvet...tillsammans med katten! Hälsn En oskyldig

    SvaraRadera