Translate

tisdag 23 augusti 2016

Åkte till Öregrund, Roslagens pärla, för att se på när  några dårfinkar skulle bada i det kalla havsvattnet....dom hade nåt som hette Badortsdagarna. Folk klädde ut sig i gamla kläder och spatserade runt...samt badade då förstås annars hade det blivit Badkruksdagarna. En badkruka det är husse det...han vill ha 32 grader i vattnet om han ska doppa sina knotiga tår. Matte där emot är en BADBIFF av stora mått...hon var nog en fisk i sitt förra liv. Näbbgädda föreslår husse....jätteroligt!...not!
Nåväl vi stannade först i nåt som heter Norrskedika...ja uttala det rätt om ni kan...finns hur många sätt att säga det på...typ Norrske-diiika...Norr--ske-dika...Norrskeeee-dika osv. Finns fler sätt att uttala det på än människor i byn. För utom då det är loppis på lördagarna...då är halva Sverige där och fyndar...en massa skräp som dom inte behöver.


Såg det här eländiga ekipaget på loppisen...ja men hur beklämmande kan det bli...bli dragen i en barnvagn..... men så är det ju en tax....kan man förvänta sig det mesta av....är tax verkligen en hund?...verkar snarare tillhöra mes-släktet....


Tror inte jag får plats....rumpan är för stor......Här sitter jag och glor på när dom ska hoppa i vattnet....Lycka till!....Passade på att ta mig ett dopp själv....havsvatten sägs ju bara bra för hyn...eller?


Sitta på klipporna och stirra ut över vattnet är väldigt rogivande...man känner sig så liten i det hela alltet. Äsch bäst att gå in bland folk igen och bli medelpunkt som vanligt....liten vill man inte känna sig...det kan taxarna sköta om.

Måste till sist kommentera min storebrors beteende vad gällande avslappnande ställning när man vilar i soffan.... kolla in stilen. Vad kan man säga?...så där ligger en riktig karl som vet vad han har!....inga krusiduller där inte......visa klockspelet du...bara du hade nåt...hehehe...kastratkatt där!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar