Translate

fredag 25 november 2016Husse åkte till Thailand med lill-husse för att spela golf kan man tänka....och utan sin caddie dvs lilla mig. Nu har väl jag kanske ingen större längtan till Thailand.....sägs vara varmt där...men man sägs ju också tycka om hundar. Dock inte tycka om  på det sätt jag vill tänka utan mer för att göra gryta på...eller är det kineserna som gillar akita-stuvning???!
Nåväl...dom fick åka själva medan jag stannade hemma med matte. Det gick finfint det med...kan man tänka sig! Jag fick också tillfälle att umgås med lilllill-husse och min bästis Astrid. Dom skötte sitt uppdrag galant...tack för det!
Här ser ni några bilder från hussarnas strapatser i äckligt varma Thailand....stackars dom. Och lyckos oss som fick var hemma i sköna kalla Sverige....jag bara älskar vinter!!!!!


Men det var faktiskt riktigt skönt när hussarna kom hem!!! Det är jobbigt att släpa runt på tanter i koppel....och man måste hela tiden se upp så dom inte går vilse eller blir överkörda. Med husse är det inte så noga. Så länge jag inte biter nån tax eller pensionär med stavar så får jag sköta mig själv....


Hittade det här kortet i husses mobil....men hallå det där är inte matte som håller i ratten!!!...eller kanske hon bara köpt en ny hatt så jag inte känner igen henne...

Men så här glad såg jag ut när husse kom hem....han ska aldrig aldrig resa bort igen har han lovat...
förstår inte varför han hade fingrarna i kors när han sa det???!


Har ni sett en headless akita förut??...men det var ljuvligt när det var snö och kallt....
Sen tog det slut och blev sommar igen....hundbadet nästa.

Min pappa, Doreamon, har fått till det igen....tre tikar och en hane med tiken Aki. Det här är min halvsyrra Genshö som skall flytta till Uppsalatrakten. Om vi träffas ska jag lära henne allt jag kan som Balou sa...."det går nog fort"  kommer Mitsu att säga. Nåja nåja ...lite visdom har jag väl fått under mina 17 månaders leverne...fyller faktisk 17 månader idag...Grattis till mig själv!


T ex kan jag lära henne hur hon kan vägra hoppa in i bilen när dom vill......jag kan men jag vill inte bara...det är inte dom som skall bestämma utan jag....vill jag tro i alla fall!


Ha det bäst!

2 kommentarer:

  1. Fattar inte du att hussarna behövde semester från dig! Och i en annan världsdel för säkerhets skull. Jag förstår dem så väl. Skulle inte orka med dig varje dag jag heller.
    Häls Mitshunden

    SvaraRadera
  2. Blaha blaha.....du kan flytta med Cher till Jupiter tycker jag...eller nån annan galax helst! Tack!

    SvaraRadera