Translate

torsdag 8 december 2016Har ni hört??...brorsan..min brorsa alltså.... Eichiro eller Chiro som han kallas... har släppts från Kumla!
Varför han satt där vet jag inte men inte var det småpotatis som att göra en liten rispa på en blödig utställningsdomare inte. Nej det måste ha varit tunga grejor. Husse och matte var på Hundmässan och där såg dom en domare med bara en arm....kan det ha varit brorsan som varit framme???? Nåja...nu är han i alla fall utsläppt...pga gott uppförande kanske??....sånt är det ju gott om i släkten...gott uppförande alltså! Kommer från morsan sida kan jag tro...på farsan sida måste det finnas en hel radda med gatukorsningar från Polen. Men han är snäll när han sover som man säger. Dock har en naturlig förmåga att producera avkommor. Värsta sherpan på att bestiga . Blev ju fyra små halvsyskon här i oktober med nån fjolla han hittat i Sveg.
Ryktas att brorsan tagit sin tillflykt till Trollhättan...av alla ställen när det finns Uppsala...och här har han ju släkt till råga på allt. Skall visst ha slagit läger med en lite äldre fjolla också...ligger väl också i släkten...en annan gängar ju med Mitsu och hon är väl inte purung precis. Fjollan är från samma stall (kennel då) som brorsan och mig men inte samma föräldrar ( ja mamma är ju död så det kan bli svårt få valpar från henne, om nu inte Rudi har en bra kontakt där uppe i hundhimlen?!). Och det är ju tur...att dom inte är släkt alltså. För om brorsan har lika mycket kvinnotycke som en annan så lär det säkert bli valpar till mars. Och det vore ju tråkigt om det blev inavelsvalpar....med svansen fram och nosen i röven kanske?! Kunde man ställa ut dom på cirkus och tjäna lite pengar.....nej nu var jag inte snäll.....fy på dig Shirai!!!!


Här är man ute på tur igen...med väskorna på ryggen. Stiligt eller hur? Mitsu tycker jag ser ut som en DoggyBag på fyra ben....jättekul! Men är man en HotDog får man tåla det mest här i livet. Alla kan ju inte vara lika perfekt som lilla mig....


Här övar jag lite inför julen...skall vara julbock...stilig eller hur?!Kan även vikariera som Tomtens ren...är förvisso röd men behöver en röd näsa också om det ska funka...

Det här är katten...men det vet ni ju redan...han är lurig den här hårbollen. Han brukar alltid ta hedersplatsen i skinnfåtöljen framför brasan i kakelugnen...där ligger han och bastar. Om nån skulle råka sitta där när han ska det så sätter han sig nedanför och stirrar ut personen tills den har gått. Ni ser ju på bilden att han verkligen kan ge "onda ögat".
När han ligger där ser han så mjukt hårig ut så man vill slicka lite på honom...som en glass. Jag brukar försöka med bakhållstaktik. Börjar med att slicka på fåtöljens armstöd..det brukar han inte bry sig i...men...provar jag bara det minsta lilla med tungan på honom blir han förbannad. Häromdagen fick jag en riktig råsop över nosen...inte kul kan jag tala om...kändes som nån försökte vända ut och in på min stackars nos..
Men han är smart den rackarn...han har mycket erfarenhet och visdom som man kan lära sig av. Han är typ som den där lilla fula saken i "StarWars" som är så klok och vis..kommer inte på vad han heter...ser ut lite som Stefan Lövén..han som pratar så konstigt...ja inte Stefan utan  den andre. Typ ska han säga "Han har Kraften" så säger han "Kraften han har"...låter inte precis som en hjärnforskare precis snarare lite imbecillt tycker jag...eller som husses farmor skulle sagt "lite eljest"!
Nåja katten vet grejer....som t ex...man bytte ut mattan under matbordet i vardagsrummet.Kastade ut denna fina rustika mattan som legat där alla tider...ja i alla fall så länge jag minns. Den var så vackert melerad av varjehanda yttre och inre exkrementer och luktade så gott. Men ut skulle den för att ge plats åt en ny som luktade äckligt "ny". Jag misstänkte att det var nåt lurt med den där mattan och fick mina misstankar besannade när också katten visade skepsis. Han måste ha extraknäckat i Afghanistan som bombkatt för han vägrade gå över den utan gick hela tiden runt den när han skulle ut på verandan. Jag misstänker att den här mattan är vad dom kallar en bombmatta...scary!

Spanar ut över Ekolnsbukten....inga ubåtar med Putin i ännu....

Här har dom släpat med mig till Samvetet...en förening som tar hand om bortsprungna katter. Ja men herregud...låt dom vara bortsprungna vet jag!.....finns alldeles för många av dom där otäckingarna i närheten ändå.
Hej då! Ses snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar