Translate

lördag 17 december 2016Fin bild på Mitsu eller hur?!...bara några sekunder till så är hon i strålkastarljuset...där hon hör hemma....ja tycker hon i alla fall...stor diva som hon är. "Allt ljus på mig" som den största divan av dem alla sa...Zarah Leander. Mitsu är nog akitisarnas Zarah Leander ...


"Va??...pratar ni om mig?...ja det är ju självklart...ALLA pratar om stjärnan!"


Jaha julen närmar sig...eller som man säger...den står för dörren. Man tackar! Stå för dörren gör jag så gärna själv...det passar min vaktande natur. Och om det inte passar mig så kan man få sig en rejäl verbal julhälsning också. Kolla gärna in youtubeklippet på Puttes akitatik Yume...www.youtube.com/watch?v=H1of1GHn1hg.....hon kan skälla den flickan. Känns inte som man vill fredagsmysa med henne. Men Putte verkar snäll!!???


Och nu ska det julstökas också...stök är kul...det kan jag fixa till varje dag om det är så...och katten hjälper nog gärna till. Men han är rätt tråkig just nu...sover mest hela tiden. När han nån gång är vaken har han helt plötsligt börjat leka med små leksaksmöss igen...har han inte gjort på flera år. Blivit lite barn på nytt den gamle gubben. Får jag vara med och leka??...nänä!..det är bara katten. Tråkigt!


Hoppas man har varit snäll och får nåt från Tomten...risken är väl stor att man hamnar i tomma säcken och får jobba i tomtens verkstad hela nästa år. 
Tror faktiskt att Tomten har sin verkstad i vårt hus. Har sprungit en tomte här i flera veckor som jag inte känner igen. Kommer då och då genom en alternativ ytterdörr som jag inte kommer åt att vakta och sen sätts det igång och spikas och sågas och hamras å det förskräckligaste. Måste bli hårda julklappar tror jag. Skällde ut honom några gånger men sen tänkte jag efter att det inte var så bra idé om det skulle bli nåt i säcken till mig. Så jag låter honom hållas ....även om jag inte gillar tilltaget. Husse påstår att han fixar våran toa men så säger han bara. Det är typ som på julafton när han säger han ska ut och köpa tidningen...inte gör han det inte! 


Julen innebär att människorna far omkring som skållade råttor...det ska fixas julgran, det ska bakas pepparkakor och det ska stekas köttbullar. Sa någon köttbullar??...det e gott de! Bäst att ligga i köket och spana om det ramlar ned någon godsak......
Men är det soliga dagar hinns det alltid med en promenad i Morga hage....det är tur det!


Undrar vad jag får i julklapp av Mitsu?? Måste vara något väldigt fint tror...för hon älskar ju mig.
Jag har gett henne en julklapp....en väldigt fin sån tycker jag...tänker inte säga vad om hon skulle råka läsa det här.....men asch jag berättar väl då..det är en fondtapet med ett väldigt fint motiv...dvs mig!
Hon kommer bara att älska det......


Nej  nu ska jag fortsätta att julstöka....hoppas ni alla får en riktigt GOD JUL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar