Translate

fredag 30 december 2016Äntligen är julen över....och tomten fanns inte på plats när jag skulle snacka med honom...typiskt. Jul innebär en massa väntan....på tomten...på Kalle Anka ( att behöva vänta på en fjantig anka??!)..på julmaten...osv ...osv... det är jobbigt!Men till slut får man ju lite av "de goda" om man varit snäll det vill säga!...och det har man!! Tydligen tyckte Mitsu jag varit jättesnäll för jag fick fina julklappar av henne. Bland annat ett delikat skinkben....så nu behöver jag in gnaga på nån gästs ben när dom kommer.

Fick av familjen ett mjukt överdrag till min "säng"....den kändes lite plastig förut....och jag lät som Benny Hill (han komikern med skinnbyxor ni vet!) i en skinnsoffa när jag vände mig om på natten i den. Så nu ska jag mysa...bara inte katten får för sig att annektera den. Han har lite ryska gener i sig sägs det....så man vet aldrig.
Fick också nåt sorts aktivitetspyssel för hundar.....var visst av den svåraste sorten....med min hjärnkapacitet måste man ju ha lite utmaningar annars fördummas man. Ska väl inte ta så lång tid innan jag knäcker det där.....!! Ingen idé ta med det på akitaträffarna.....det enda knäck som finns där är knäck i kolan. Passa bra så här i juletid...men enerverande resten av året....


Sitter under Kärlekens träd på Kärlekens torg och tänker på min älskade....ska vara Mitsu det!
Hon firar dock julen på annan ort som det heter....på en stor ö mellan Sverige och Finland.
Det dumma spånet trodde att Putin och hans akitatik Yume skulle komma med sin mini-ubåt och hälsa på.
Men där bet hon sig i tummen (tassen). Han hade fått fel karta och hamnade i Ekoln istället!


Jaha....och så är det nytt år också snart....tänk vad tiden går. Jag har redan hunnit fylla ett och ett halvt år. Inte dåligt va???? 
Men nyår innebär lite störande moment för mig.....det här med fyrverkerier....


Jag har nämligen så väldigt bra hörsel....ljud som inte ni hör hör jag som om det vore ett dån...inte kul när det börjar blixtra och smälla.
Mitsu tycker jag är schåpig....lätt för henne att säga... hon kan ju bara trycka på off-knappen på hörapparaten så är det ju knäpptyst....
Hon säger att hon ska beskåda fyrverkeriet på nära håll.....jag tycker hon kan sätta sig på en och åka med. Hört talas om Lajka, första hunden i rymden. Mitsu i omloppsbana skulle vara en syn för gudar. Kanske till och med Mars skulle kunna ta emot henne?! Stackars dom !!!!!!
I vilket fall som helst.....jag önskar er ett Gott Nytt År!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar