Translate

lördag 13 maj 2017Här sitter katten Sigge och laddar inför poolsäsongen. Jaha säger ni....på vilket sätt då?....han ser inte speciellt laddad ut...mer som vanligt sitt lite sura jag. Titta då lite noggrannare på bilden.....då ser ni att han är lite mer "bullig" på sin vänstra sida....lite som svullen, eller hur! Jojomänsann han har blivit fylld med vatten pälsbollen. Så han ska underhålla oss som vattenballong i sommar.....
Han är alltid lite stram och märkvärdig den där herren. Vill inte mysa med mig och är allmänt stingslig. Verkar precis som om han har nåt uppstoppat i röven.....och nu var det så att han verkligen var uppstoppad. Det fanns inte plats för mer i avloppet om man säger...det var lika fullt som en japansk tunnelbanevagn i rusningstid....och ingen ville stiga av. Så det var bara och ge sig i väg till veterinär. Två besök tog det innan man till slut beslöt att sätta in grovsprutan i rumpan så att allt kunde komma ut. Katten minskade med två kilo på kuppen. Och som bonus fick han två liter vatten insprutad under pälsen...
Så nu förhoppningsvis ska han var lite mindre "tight-assed".....och om inte det här fungerar tar jag fram Kärchern....då ska vi nog få se på fontän....


Här står jag och tar emot mina gäster framför mitt lilla enkla jaktslott Wik...kön ringlar milsvid och tycks aldrig ta slut....så är det när man är poppis! Men man vill ju inte vara oartig och säga nej till dom som vill komma och få audiens  heller......japansk artighet och allt det där.
Det går illvilliga rykten från avundsjuka individer att jag inte alls skulle vara någon ädel slottsherre!!!??....man antyder att jag endast är en uppkomling och till och med har man spridit att jag endast är en hittehund från Rumänien! Har ni hört så befängt!!!!???
Men nu är det så att jag har underrättelser från en trovärdig källa att dessa rykten har startats i trakterna runt Börje...närmare bestämt i närheten av Klinta gård!!! En viss kastratbyracka med det fjolliga namnet HäckTor är författare av dessa infama påståenden. Och jag har hört sägas att han och hans kriminella gäng snärjt min kompis Mitsu i sitt garn!!!....stackars lilla liv...hon kommer inte att bli sig själv igen. Dom där grabbarna sägs ha vilda fester nätterna igenom.....dricker av HäckTors hemmagjorda plånk och röker kotte....narkotikaspan har även sett Fentanyl-katten  langa Bamseplåster till gänget! Och mängder med groupies har dom också! ( Skit också!... dom verkar ju ha kul dom där!) 
Jag publicerar här en bild på hur Mitsu ser ut efter en natt med HäckTor.....en paparazzi har tagit denna chockerande bild....det finns mer komprometterande bilder som jag kommer att publicera vid rätt tillfälle....."u wait and see!"


Se och lär alla små akita-valpar..... fr allt Kima-san och Yoshi-san....håll er från  hundar som heter HäckTor!!!...och alla taxar!!!


Mina betjänter när förhoppningar....förhoppningar om att min slyngelperiod snart skall vara över. Man har fått för sig att hundar har en besvärlig period med psykisk könsmognad mellan ca 17-24 månader....då är det mycket hormoner i omlopp och heta känslor...
Men jag säger "det kan ni fet-glömma"...en akita-kens slyngelperiod sträcker sig från typ 0 års ålder till ungefär cirka 14 års ålder...varken mer eller mindre. En japan är outgrundlig, men under ytan är det en vulkan som kan få utbrott när som helst....Ejyafjallajökull är bara blaha blaha i jämförelse. Jag säger bara "take it or leave it"!
Shirre är som Shirre är.....dvs bäst!!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar