Translate

torsdag 4 maj 2017Här ser ni den eminenta baksidan av Midori No Yokuchi Eiko aka Shirai ledaren av SRB....det ökända gänget Sunnersta Rude Boys. Nåja kanske inte ett gäng...behövs väl minst två kanske för att bli ett gäng...och det är än så länge endast undertecknad som bidrar till gänget. Men ökänd kanske man kan kalla sig eller? För övrigt finns det inte så många som kan platsa i gänget....de flesta hundarna i trakten är mest fjantar såsom taxar och cockerspaniels....typ. Nu är inte jag världsmästare på hundraser så alla med kortare ben är tax för mig och de med något lite längre är cockerspaniels, Det räcker. Finns inte några andra att bry sig om....jo faktiskt! Häromdagen  stötte jag på en riktig best i skogen...till och med jag blev lite importerad. Stor som en ponny var han...en irländsk varghund sa husse. OK...lite skrämmande men sådana däringa höga hundar har ju klockspelet i lagom attackhöjd för en annan så där kan man nog få till en riktig helgmålsringning.....
Nej, jag får nog fråga katten om han vill bli en gangmember.....


Mitsu och jag med  våra eviga släptåg tillbringade en förmiddag i Morga hage med åtföljande grillbuffé i vårt hem. Även moster Astrid och morbror Nisse kom på besök....vilket alltid är roligt för mig. Ju fler desto bättre....bara jag känner dom. Det ryktas att Astrid och Nisse ska vara hundvakt åt mig när resten av familia åker till Island....kan man tänka sig?! Varför får inte jag följa med och härja på Island...dom behöver livas upp efter alla ekonomiska problem. Och jag har till och med pass. Men jag har faktiskt hört att man måste sitta i karantän i flera veckor....och det kan jag helst slippa, Hur som helst ska jag nog styra upp det hela till min fördel när dom är borta. Till och med katten kommer inte vara hemma,,,,han ska på pensionat sägs det, men jag vet bättre. Han ska säkert sitta av nåt straff på kåken eller så ska han väl in på rehab, fentanylkatten!

Här ser ni mig ligga på min tomt och vaka över området....det behövs ska jag säga er, Ingen ordning på allting som min gamla mamma sa.....och hon visste minsann som fick valpar med min far dåren Dora som han kallas. Nåväl häromdagen låg jag där och faktiskt slappnade av ett tag när...


jag hörde ett oroväckande ljud kommandes från granntomten. Alla lampor på kontrollen blinkade blå och varningsignaler ljöd i mitt  lilla huvud....här var det fara å färde!!!! Anfall är bästa försvar!!


Jag rusade fram till oljudet och fick till min fasa se en tjuv försöka demontera ned det nybyggda huset och plocka det med sig. Ja vad göra?...jag skällde ut honom efter noter så han höll på trilla av sin apparat han stod på, Hade varit rätt åt honom om han ramlat ned. Husse kom väl så småningom fram i snigelfart,,,,men herregud skulle han vara vår väktare vore väl alla hus i området helt borta. Fritt fram för alla tjuvar och rånare....
Jag fortsatte att hålla ett vakande öga på inkräktaren....


På nedan bild ser ni mig äga hundbadet i Sunnersta....ni skulle ha sett hur det såg ut sekunderna innan bilden togs. 47 taxar fann för gott att lägga sina korta ben på ryggen....dom tog sin Mats ur skolan som man säger, vad nu det betyder? Hette varenda tax Mats kanske och går dom verkligen i skolan? Att en tax kan heta Mats kan jag tänka mig....alla taxar borde heta Mats...skulle ingå som kriterie för en taxvalp att döpas till Mats. Mycket lättare att hålla ordning på dom då....


Och en rolig sak hände när jag nosade runt mitt territorium. Utanför staketet kom det två yngre damer medförande fyra stycken hundar...två av taxtyp dvs med korta ben samt två med lite längre ben alltså cockerspaniels.....och hade det skämtsamma förslaget att låta sina hundar komma in till mig. Jo man tackar...lekkamrater på min ära. Jo då in kan dom väl få komma men i vilket skick dom sen kommer ut är en annan femma. Det finns förvisso djurambulans och närhet till Ultuna Djursjukhus men vi avböjde artigt och lämnade badet för att ge plats åt fjanthundarna....man vill ju framstå som gentleman!!!!....


Sayonara mina vänner.....vi ses nog snart igen....5 kommentarer:

 1. Haha! SRB betyder ju Sunnerstas Raraste Bästis!
  Så det så. ❤
  Mvh M

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Råkade skicka kommentaren 2 gånger.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Aaah! min bästaste Mitsu...du är bara för snäll!!! Ses på fredag....

  SvaraRadera