Translate

onsdag 26 april 2017Åkte tillsammans med Mitsu till Stockholm för att förära huvudstaden med ett besök. Till lika för andra gången i mitt liv bevista Körsbärsblommans Dag...ett arrangemang som Stockholms stad har tillsammans med japanska föreningen. Mycket fotografering blev det....samt träffar med andra akitas....tiken Jackie med följeslagare......hanen Daishi ( för övrigt bror med Daisy som min brorsa Eichiro är gängad med)...samt några andra som jag inte vet namnen på. Och lika bra är nog det för när vi fick se varandra blev det ett herrans liv. Varje akita-hanne tycks ha en egen bubbla på så där 10 meter i omkrets som ingen annan får komma innanför. Trevligt för ägarna som får umgås via mobilen om dom ska prata med varandra.....
Här följer lite bilder från det hela...... (ursäkta att en del av apparaten syns på bilden ovan!)
Hann också samma helg åka ned till Örebro och glo på den staden. Husse och matte hade aldrig varit där så dom tyckte de ville förkovra sig....om man nu kan göra det i Örebro. Men det var trevligt bo på hotell och smaska i sig lite av hotellfrukosten....bacon är gott!
Örebroarna glodde väldigt mycket tyckte jag....."har ni inte sett en akita-inu förut?".....tydligen inte!
Tror dom saknade mig när jag åkte hem.....
Hotellet vi bodde i....Borgen.
Snygg...snygg kille man ser.....


Spanade in the Castle....kanske till salu?...kostar väl som en central etta i Uppsala typ...

Ringde hem till Mitsu men fick inget svar....hon var väl med den gamle stöten Häck-Tor kan man tänka.


Tittade in i Wadköping och letade efter Kajsa Warg men gick bet på det...


På hemvägen solade och badade vi i Playa Eskilstuna....inte så varmt.....


Sen var det skönt att komma hem till hemmet och katten Sigge. Han hade saknat mig sa han...eller kanske inte....man vet inte så noga med den där hårbollen vad han tycker.


Avslutar med en bild på min kompis Mitsu.......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar