Translate

måndag 10 april 2017Nu börjar det så sakta gå mot varmare tider och det är skönt på många sätt. Men så kommer det fram en massa otrevliga individer med värmen....och då menar jag inte stavgående pensionärer och inte heller taxar utan dom små elaka fästingarna. Vad har dom på vår vackra moder jord att göra fattar inte jag. Och kan ni ha en aning om hur det är att springa  runt i den här kostymen som jag har?? Jag är ju som en veritabel fästingmagnet. Efter varje promenad kryper dom fram ur pälsen i tusental.....liten överdrift kanske....och parkerar sig gärna runt min väldigt delikata...(ja för dom då!) nos. Fästing förresten!...det låter ju nästan positivt...typ som fästmö...och dom vill man ju ha många av!!!. Nej fästing passar inte....dom skulle heta skitstövlar tycker jag!!!


Apropå fästmö var jag och badade i Morga med Mitsu (igen)....försökte få till att vi skulle bada näck men hon ville inte klä av sig sa....hon frös kan man tänka. Men vi hade det mysigt i alla fall....som vi alltid har tillsammans. Mitsu tyckte det var bra att det var kallt i vattnet för det påverkade mina genitalia i förminskande riktning....hon vill nämligen inte ha valpar...tråkigt!!....dom skulle bli världschampinjorer allihop..

Åkte en liten shoppingrunda till Barkaby Outlet i Tjockhult (aka Stockholm) med hela familjen...man skulle handla golfskor sas det...nånting om att det fanns rabatter....finns det tillräckligt av hemma tycker jag..... som grannkatterna går och pinkar i...lukta bläääk. Nåväl....stannade för att äta lunch vid Steninge Slott...


Ja nu blev vi väl kanske inte inviterade in i slottet men dom hade en trevlig restaurant i närheten som hör och häpna tog emot hundar!!!!
Råkade ut för en hemsk upplevelse vid vår promenad i slottsparken dock....nått som skulle passa i "Hemsökt"
Vi gick där i godan ro när jag helt plötsligt märker att ett hemskt väsen kommer jagandes mig...glider som fram över marken med en väldans fart....svävar fram. Skriker med en hemsk och klagande stämma som ger kalla kårar genom min  ryggrad. Först uppfattar jag inte  vad varelsen vill mig men till slut hör jag...."vovva, vovva, vovva...stanna vovva!"...Aldrig på denna planet tänkte jag stanna...den där tingesten var säkert dödligare än en fästing. Efter en som det kändes evighet....och miljoner "vovva, stanna, vovva"....fångades varelsen in av dess skötare. Skötarna hette Föräldrar sa husse...konstiga namn...Shirai är klart finare. Den där varelsen var väldigt omedgörlig men till slut blev den infångad....skönt! Det var en otäck upplevelse som jag hoppas slippa igen....


Avslutningsvis har jag en dementi att göra......som ni kanske märkt har jag vid något tillfälle i denna blogg...ja eller kanske vid ett flertal tillfällen...uttryckt en negativ ton mot hundrasen tax. Jag vill be om ursäkt för detta....man kan kanske tro att jag inte gillar denna hundras eller kanske till och med ja inte hatar kanske men näst intill denna ras av hund (typ mindre och ful). Men det har ni fått om bakfoten vill jag säga  er...det är inte så att jag inte tycker om taxar....jag tycker i stort sett inte om någon annan hundras...... än den hundras som är världens vackraste nämligen kinesisk naken hund....nej jag skojar det är akita-inu naturligtvis. Så taxen som sådan skall inte känna sig på något sätt utpekad. För min del kan man skicka hela övriga hundpacket till Nordpolen. Världen skulle bli vackrare om det bara fanns akitas i den!!!!

Hej och hopp!!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar