Translate

onsdag 17 maj 2017
Det var akita-träff i Morga Hage häromkvällen....i mitt älskade Morga Hage. Ovan ser ni glada Uppsala-akitas sittandes och posera framför kameran. Men hallå säger ni...fattas det inte en på bilden...det är väl fyra akitas i föreningen eller?! Ni har alldeles rätt...ni har inte fått synfel eller nåt....den stiligaste av dem alla finns inte med???!!! Nej just det...jag fick inte vara med. Jag är mobbad!!!! Känner mig som den fula ankungen eller typ som Askungen....ja nu är jag inte en akita-hen utan en akita-ken men ni förstår andemeningen. Den stackarn som inte får vara med gänget. Luktar jag illa eller?...eller har jag bajsat i nåns brevlåda?
Nu var det nog så att mina kompisar ville jag skulle komma men att husse inte tyckte det. Och hussar tycker så mycket konstigt......han vill att jag ska ha lite mindre entusiasm vid mina hundmöten först. OK...jag kanske är lite ivrig men jag har så mycket känslor som vill ut och jag har inte riktigt kontroll  på dom ännu....kanske när slyngelåldern är över....typ om 10 år eller så....
Dom som hade träff var Mitsu, Kima och "lilla" Yoshi....och så tog dom Sheba med sig?!...varför dom nu skulle ha kattmat till träffen förstår inte jag?! Skulle dom bli sugna finns det ju alltid kor i hagen att gnaga på....nemas problemas. Men kanske småvalparna inte klarar av att fälla en ko? Då finns det ju alltid sjögräs att tillgå...om man skulle råka vara vegetarian. Kima-san skulle nog lätt fixa en kostek...hon kommer ju från en släkt av storviltsjägare från det djupaste innandömet av Sverige aka Tandsjöborg.... ( hampar sig så att undertecknad är liksom halvstorebror till nämnda amazon och pingla)...så där har jag inga betänkligheter...hon bangar inte för att svälja en ko med hull och hår.... eller en björn.... eller en elefant.... kanske en tax kan slinka med också.....men...
med "lilla" Yoshi-san är det nog en annan femma. Han ser mer ut som en Östermalmsbratt som gillar sushi, surdegsbröd och dricker cappuccino....klara sig inte ensam i Morga fem minuter innan han ropar efter kyparen. Nej, asfalten är nog mer hans turf. Och förresten skall han ge f-n i att sno mina brudar så fort jag vänder ryggen till.....trots att en av dom är en gammal tant och den andra min syrra...rätt ska var rätt!! Vill han ha kex får han gå till ICA-Väst och köpa ballerina....
 "I´ll be back!!!"
Nu fick jag just en dementi från husse att det inte var kattmat dom hade med sig....det var en shiba inte sheba....shiba-inu...alltså en liten småväxt  kusin till oss från "the land of the rising sun". Blev orolig där ett tag....
Jaja...hade iallafall Morga Hage för mig själv dagen innan deras larviga träff....skönt!!!2 kommentarer:

  1. Nästa gång ska du med! Det var inte detsamma utan dig. Vill gärna ha nån vuxen att umgås med.
    Mvh Mamma M

    SvaraRadera
  2. Ska försöka komma....måste bli lite snällare först....tränar på det.
    Mvh Daddycool S

    SvaraRadera