Translate

torsdag 1 juni 2017
Justin Bieber,,,,jag säger bara Justin Bieber...den stackarn! Så fort han sticker näsan utanför dörren har han 47 tusen fans och 20 tusen paparazzis  (var är alla mamarazzis förresten? ska det inte vara jämlikt och pk eller?!) efter sig. Det kan inte vara lätt!!!!....jag vet!!!!! Kan i min mest blygsamma ton säga att jag lider av samma problematik. Varhelst jag sätter ned mina tassar kommer det horder för att beskåda, beundra och några dumdristiga att försöka klappa ( nån som inte vill ha alla sina fingrar kvar kanske?!). Skitjobbigt! Allt från elaka dvärgar till senila tanter och alla kategorier där emellan. Att dom små dvärgarna har höga tankar om mig ska man kanske inte dra så höga växlar på....dom kan ju inte se skillnad på en akita-ken och en tax. Inte heller tanter över 45 är att räkna med...antingen ser dom dåligt eller så är dom inte helt med i matchen....ser dom en fyrfoting så tror dom att det är Lazzie. Kategorierna där emellan är väl mera bedömningsmässiga och kan känna igen en stilig hud och beundra den.....och nonchalera en tax. Beundran på behörigt avstånd är att föredra för undertecknad.....se men inte röra är en bra devis...


Häromdagen kändes det nästan som måttet var rågat. Husse och jag spatserade längs med Mälarvägen från Skarholmen när en mindre lastbil kom emot oss och passerade. Jag noterade att de två passagerarna titta på mig....vilket jag som sagt är van vid och inte bryr mig så särskilt mycket om (ja, lite då...), Hur som haver.....vi traskade på och begav oss in i ett villaområde. Helt plötsligt glider lastbilen upp bakom oss...en person vevar ned rutan och säger "Ursäkta men vi såg dig när vi passerade och måste fråga vad du är för en vacker hund?"....man har alltså vänt lastbilen för att förfölja oss....creepy minst sagt. Och i lastbilen sitter det två gubbar i 50 års-ålder med tatueringar över hela kroppen och skägg som man kunde gå vilse i...säkert medlemmar i något motorcykelgäng typ "Järnrör" eller nåt. "Du är så jäkla vacker" sa den ena medans den andre började ta sig ur bilen...innan den ens helt stannat..... för att gosa med mig. En varnade blick från mig samt lite vägledande ord från husse gjorde att han hoppade in i bilen igen....se men inte röra som sagt!!..


Och så det vanliga snacket....."är inte det där en sån där hund från Lasse Hallström-filmen, Hachiko eller nåt?"..."har man inte gråtit förut så gör man det när man ser den"....säger en vuxen karl....pinsamt.....
Som vanligt kan inte husse hålla sig utan svara " jo visst det är han som är Hachi och det är jag som är Richard"....ja men snälla inte igen....är du helt väck gubbe...det är såååååå himla tjatigt och framförallt extremt NÖNTIGT!!
Jaja...kan man göra någon glad genom att vara vacker så kanske man tillför världen nåt i alla fall....så länge dom inte ska försöka klappa mig så....


Förra helgen var husse med några andra gubbar och spelade töntsporten golf i Skottland...eller det sa dom i alla fall....jag tyckte han luktade gammal brygga när han kom hem jag.....
Jag försökte smita ned i hans bag när han skulle iväg.....Nåväl det var ganska skönt slippa honom några dagar. Jag har ganska bra kontroll på matte....tyvärr var lill-husse Sebbe hemma så jag kunde inte härja som jag ville.....kan jag inte med matte heller om jag ska vara helt ärlig. Minns inte så mycket av dom här dagarna....det var ju så himla varmt. Var ute i Berthåga med Mitsu och letade upp lite ormar till matte....hon gillar dom...not!
Och sen kom husse hem igen....och då skulle han spela golf igen....som om inte Skottland räckte????!
Släpade med stackars mig också..... Ja men ni ser ju hur roligt det är eller??...det enda som är kul är att sno husses headcovers. Ja det är inte hans mössa om ni tror det utan skydden som sitter på några av hans klubbor. Dom stackarna måste ju ha mössa på sina huvuden som skydd....annars kanske dom få ont i öronen eller hjärnskakning...dom små liven!....


Bag och hund....vilken är vilken????


Spanar in sjöräddningen vid  Ekoln.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar