Translate

måndag 5 juni 2017Var på en het träff med akita-tiken Kima i helgen vid Kung Björns hög....ja de andra i akitaföreningen var väl också där, men de var mer som utfyllnad...statister så att säga. Huvudrollerna var vikta åt undertecknad och den söta Kima-san....hon är så söt att man inte kan ta blicken från henne ens för en liten stund....titta bara får ni se....


Ja men man kan ju inte annat än bli kär, eller hur?!
Förlåt bästis Mitsu! Jag älskar ju också dig men det är ju mer på ett mor-son plan, lite mer platoniskt så att säga. Och det är nog bäst så....tänk på Oidipus hur det gick för honom. Nej det gäller att hålla en sån kärlek på rätt nivå.
Men Kima...Kima....vilken pingla, vilken goding, vilken liten solstråle som kan lysa upp vilken regnig sommardag som helst...
Man skulle vilja äta upp henne med hull och hår....problemet vore väl att man efter det blev förstoppad samt att man fick använda räfsa för att få bort allt hår ur käften....men man ska inte ta allt så bokstavligt....
Men man skulle inte ha nåt emot att komma innanför dom där yllebyxorna....ojojoj nu är det censurvarning för den här bloggen....gogglemoggle kommer snart med överstrykningspennan...
Ja herregud....och jag som brukar vara den som härjar och gormar vid våra träffar satt som ett fån med tungan hängandes ur munnen....


Men titta bara så menlös jag ser ut....man kan nästa ta miste på mig och en tax...usch!!!!
Tur att det var bara tunga som hängde ut och inte andra grejor lite längre bak....dock kan det kanske imponera på damerna att man har resurser så att säga!!!? Det  är inte för inte man i grannskapet går under smeknamnet "the japanese stallion"..... men man vill ju inte bli känd som en äcklig blottare och snuskakita....som sitter vid hundbaden och spanar in brudar....nej lite mer finess än så har man faktiskt....sånt har jag lärt av min far Doraemon....det är en ödmjuk herre det!!!
På träffen var ju också ordningsman Mitsu som här ses läxa upp lille Yoshi. Yoshi som för övrigt svansar rejält runt MIN Kima....det ska han ge attan i!!!! Ingen liten finnig valp i målbrottet med illaluktande tassar ska slå sina lovar runt min lilla gullefjulle....basta! Han har väl knappt fått några stenar i kulpåsen stackarn....och om det är några kulor så är det med största sannolikhet gelékulor...hehehe! Han försökte utmana mig i en "stirra-ut"-kamp....men då morrade jag till lite så att han förstod att han hade med en vuxen att göra.....uppkomling!!!!


Nej nu ska jag avsluta med en liten dikt till min lilla älskling.....en japansk haiku..

" I skira skymningsljuset
stod hon, min sommardröm"

Jag är ju inte bara vacker, jag är poetisk också.............

ps Stort tack till Mitsu-mamas matte Kitti för jättefina bilder ds2 kommentarer:

 1. Hej Snuskgubbe
  Nu vill inte jag framstå som nån moraltant men Kims är faktiskt din halvsyrra. Och även om det inte vore så tror jag att hon föredrar killar i sin egen ålder. Inte några äldre stofiler.
  Mvh M

  SvaraRadera
 2. Baha...det struntar jag i.....

  mvh Snuskgubben

  SvaraRadera