Translate

måndag 11 september 2017


Det har inte varit några blogginlägg på ett tag och ni förstår säkert varför....har inte varit på humör helt enkelt. Fattas ju en del av min tillvaro...känns tomt. Min hundhjärna kan inte riktigt förstå vad som har hänt egentligen. Träffat Mitsus matte och husse men Mitsu har inte varit med....konstigt...hon brukar ju sitta där bak i bilen, hoppa ut och börja ett kärleksgnabb på en gång. Nej saker och ting är inte som det brukar och det känns inte helt rätt.
Vi hade en akitaträff i helgen. Två nyingar har kommit till byn....Bandou från Lagga och Gin som ska husera i Tunabackar. Trevliga ungdomar verkar det som. Som vanligt har småttingarna ingen respekt för de äldre...dvs mig...så jag var tvungen att rya till lite när de inte höll sig på behörigt avstånd. Jaja...dom växer väl upp dom också och får lite förstånd mellan öronen. 
Saknade Mitsu! Hon hade respekt med sig och styrde upp det hela när det började balla ur på dom här träffarna.....och så hade jag en jämbördig att leka med. 
Hoppas hon har det bra...var än hon är? Vet i alla fall att vi ses nån gång så jag får försöka att rycka upp mig och inte deppa ihop helt. Kanske det kommer någon eller några (?) nya kompisar snart som jag kan leka.....hoppas hoppas!!!
Här kommer några fler bilder från träffen....med tillåtelse från den kejserliga akitafotografen Kitti  K.Avslutar med en bild på den vackraste akita-tiken någonsin.......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar