Translate

söndag 24 september 2017Har ni stött på det här fenomenet att när ni är ute på en lugn promenad någon helt plötsligt sneakar upp bakom er??...jädrans obehagligt om jag får säga det!!...och det är som tur inte allt som oftast taxar utan.....MEMILER på sina 50 tusen kronors cyklar!!! Ett fruktansvärt otyg i skogen enligt min mening....om jag inte vore så belevad skulle jag bita sönder deras däck. Dom har cyklar som kostar pluring, lullutrustningar som kostar ännu mer pluring och sen en ekipering med tajta...och som dom säkert tror sexiga...bläää!...lycratajts....MEN....har dom en ringklocka på det där ekipaget?????....svaret är NEJ och åter igen NEJ! Bäst är det när dom cyklar med en kompis för då hörs dom tjattrandes på en mils avstånd....diskuterandes allt från hur många mil dom cyklat till vad dom behagar att äta och dricka. Tror inte skogens djur är särskilt intresserade faktiskt så det gör inget om dom pratar lite tystare. Använd ringklockan istället gubbdj....lar!!!
Råkade...hör och häpna.... på en förståndig cyklist häromdagen......han stannade och väntade tills vi hade passerat....noterade att "det var en stilig hund!"....jo man tackar!...samt sa att "man vill ju inte skrämmas". Det var en fin man det!!!! Hade lite förstånd och empati innanför pannbenet....så var han också i lite övre medelåldern...typ som husse...ja ja han var gubbe helt enkelt! men ändock mycket förståndig!


Finns det en kategori som om möjligt kan vara ännu värre?? Jojomensan det kan det!!!
Går man i godan ro på en kombinerad trottoar/cykelbana kan man ge sig den på att det finns risk att få däckmönster i pälsen efter att ha blivit överkörd av två flåshurtiga unga mammor som springer med sina barn i sportsittvagnar. Men snälla rara!!! Det är väl inte F1 på Monza det här!!?? Ska dom stackars barnen behöva stå ut med detta???? Kan man inte ringa BO??? Måste dessa mammor vara så förbaskat duktiga??? Samtidigt som dom springer och pratar med sin kompis....ja dom pratar ju inte med barnen, dom är väl för tråkiga kan jag tro dom små dvärgarna.....så skriver dom säkert i fejjan, instagrammar och pratar med gammelfarmor i telefon. Herregud, dom kör på som om dom måste hinna två år på ett....
Samt att dom heller inte har ringklockor eller på annat sätt påtalar sin hastiga närvaro. Dom skrämmer ju s k i t e n ur en. Tur för dom att dom springer så fort annars skulle dom vara ett ben mindre.......


Ja det här är inte jag om ni tror det....men jag skulle kunna se ut så här om jag fick tag i en memil!
Undrar om han är snäll den här killen???? Vore nog bra att ha som kompis?!..


Långt bakom mig ser ni vår nyinköpta sommarstuga.....är ni snälla kanske ni blir ditbjudna.

Här nedan ser ni för övrigt en ny medlem i familjen....han är ganska stillsam faktiskt, så han retar inte mig på något vis. Håller ett vakande öga på trafiken....som har en tendens att vara lite för hastig förbi oss....Han har tid att röka lite cigarr den luringen..... Vi har fått honom från en matte i Klinta som jag gillar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar