Translate

måndag 2 oktober 2017Hösten är här och med den sprider det sig vällustiga dofter i grannskapet.....och det är inte lukten efter lakvattnet som sopbilarna behagar släppa ut på gatorna....ej heller är det doften från förmultnade löv som stiger upp från den fuktiga marken (  man är lite av en poet ibland eller hur???? )....nej det är från tikar som med sin sensuella bouquet sätter mitt hjärta i brand. Med min alldeles för känsliga nos kan jag pejla in en liten pingla på G på en kilometers avstånd. 
Stack ut min nos genom dörrhålet en morgon när det kom en liten flicka strosandes förbi....kände genast hur hjärtat satte av i galopp då en liten vindil förde hennes kvinnliga arom in i mitt luktorgan......oturligt nog satt jag fast med husse i andra ändan av kopplet. Men tösen gick lös....och hon gnydde så olyckligt när hon såg mig....så hon fick för sig att ta en närmare titt på denna stiliga ädling som uppenbarade sig framför henne. Tyvärr var hennes husse...fasiken att det ska behövas finnas hussar överallt!!!.... för snabb för henne och fångade upp henne......det var hund av typen tax, dock ej tax...men typ mindre med andra ord. Attans otur tänkte jag!!! Man vill ju gärna framstå som en vacker riddare som räddar en "damsel in distress" ! Dock skulle undertecknad neka till all kännedom om saken om det helt plötsligt skulle dyka upp små-Shiraier. Vilket för övrigt skulle vara märkligt med tanke på att tiken var en dvärg-schnauzer!!!!Usch! Små elaka dvärgar och valpar göre sig icke besvär! Men lite rajtantajtan ställer man upp på.....lita på Shirai! Jag skulle skylla på att det var farsan som var den skyldige....han är en riktig hor-bock han!!
Vill inte skryta men skulle det mot förmodan bli valpar så skulle dessa små gull-ungar göra rent hus på utställningar världen över. Inget skryt...bara faktum!!! Skulle bli värsta champinjon-stuvning!!!
Svenska, finska, spanska, tyska, spansk-tyska eller tysk-spanska valpar göre sig icke besvär. Kan lika gärna spara in på avgiften och stanna hemma.......


Jagade efter en fågel uti Morga....var en häger tror jag....jag är ingen ornitolog så det kunde lika gärna varit en talgoxe men då en jäkligt stor en Kan kanske fråga Fentanyl-katten.....han är bra på fåglar...iallafall att ha ihjäl dom....
Ser ni den i vattenbrynet?.....jag ser den!!


Och nu flyger den......


Jag har beskrivit min passion för tikar...det ska jag inte sticka under stolen med att jag har....naturligt för en ung hanhund som lilla mig. Men det kommer aldrig någonsin finnas den kärlek som jag kände  för min älskade Mitsu...saknar henne jättemycket. Visst, vi var väl inte alltid så såta vänner....Mitsu kunde bli väldigt sur om hon hade nåt märgben eller gosedjur...som till råga på allt var mitt! Men för det mesta älskade vi varandra......
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar