Translate

tisdag 17 oktober 2017



En fruktansvärd information har kommit till min kännedom. Denna uppgift har jag fått från en initierad källa....en hemlig uppgiftslämnare kan man säga....ja inte hemlig för mig förstås, jag har ju de facto träffat henne...ja eller hen då...hen är ju hemlig. Så mycket kan jag i alla fall yppa om vederbörandes identitet att denne någon har sina bopålar i norra delarna av Uppsala, i trakterna av området som börjar på B och slutar på örje....mer än så lämnar jag inte ut. Det finns ju faktiskt nåt som heter sekretess...vad det är har jag som hund ingen aning om men det låter bra. 


Allt nog om detta...till saken. Denne hen och jag har allt som oftast hemliga möten på hemliga mötesplatser....jädrans hemligt allt det här....dessa platser avtalas för övrigt via kodade sms. Jag fattar ingenting men som tur är har husse huvet på skaft....han ser till att vi hamnar rätt. Man vill ju inte ha hemliga möten på fel hemlig mötesplats eller hur? 
Bilden ovan visar dock icke en utav dessa mötesplatser....här gräver jag efter sork....


Till saken då människa...eller ja hund! OK....hen hade uppgifter om att man använde ordet Akita på ett förskräckligt sätt. Somliga hundägare döper sina hundar till just Akita!!! Ja men vad är detta! Finns det ingen hejd på vansinnigheterna. Kan man verkligen tro att det går runt cockerspaniels eller labradorer som heter "Akita"?! Oförskämt skulle jag vilja säga!!! Inte fasiken skulle jag vilja gå runt och heta "Tax" heller! "Kom nu Tax ska du få lite grädde!"....jo det skulle vara snyggt det!


Och det här medför ju att vi som ras....för övrigt den vackraste hundrasen (inget skryt)...får ta skit om det är nån som heter "Akita" som gör nåt galet. Ta t ex uppgiften om att Ola-Conny...ja han från Ullared ni vet, och vet ni inte det så har ni ingen TV..... blivit biten av en akita. Ja vad tror ni då?....det var ju en hund som hette "Akita"!!! Närmare bestämt en tax tror jag! Men nu går alla runt och anklagar mig för att ha bitit Ola-Conny....det är orättvist. För övrigt skulle jag inte bita Ola-Conny utan hans lite mer korpulente kumpan Morgan....han är full med chips och korv och smakar nog bättre...

Nej jag skall hädanefter uppge att jag är av rasen labradoodle....dom skall alltid framstå som så jädrans snälla och mysiga....dom behöver få lite skit på sig dom också....så det så!!


Ser ibland vuxna personer ta kort på elaka små dvärgar....är väl deras skötare kan jag tro. Kan inte fatta dom ödslar tid på sådana motiv när dom kan ta kort på mig????!!


Avslutar med att i förskott gratulera min käre vän Kitti på hennes födelsedag samt också min halvsyster Kima som snart fyller 1 år (är du könsmogen snart???!)

HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!!

En bild från "back in the day" med min älskade Mitsu-mamma....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar