Translate

söndag 8 oktober 2017Alltså!....det är grymt jobbigt att vara så populär som jag är...alla ska hålla på och trängas om utrymmet runt mig...
Ta till exempel i fredags.....då var man tvungen att släpa runt en gubbe...förvisso husse och han sitter ju fast i andra ändan av kopplet så det är ju inte mycket man kan göra åt....samt tre tanter runt omgivningarna kring Berthåga kyrkogård. Så sakta som dom gick så kan man tro att dom bodde där....nej nu var jag elak...dom fick nog vänta på mig ibland också. Och det är alltid trevligt med sällskap. Gubben aka husse går man med jämt så han är det inte mycket att prata med.....jag vet vad han ska säga innan han säger det....så förutsägbar är han...
Tanterna var värsta släkten..... matte Ingrid och moster Astrid samt Kitti....Kitti är förvisso inte släkt men en väldigt kär vän till mig...hennes hane heter Björn, också en kär vän till mig.....nu är han ju inte en hundhane om ni fattar och Kitti är inte tik men dom hör liksom ihop....jajaja ni fattar och gör ni inte det är ni lika stördumma som en tax.
Nu är jag dock lite sur på Kitti....hon och Björn åkte nämligen till huvudstaden och träffade Daishi, en akitahane från samma kennel som jag kommer ifrån. Hade varit kul att hälsa på honom men jag fick inte följa med.....surt sa akitan om taxen som smet iväg.....
Här nedan ser ni fina Daishi......


Är man populär får man ju stå ut med att kallas både det ena och det andra....."räv", "varg" kan man väl stå ut med..... "Är han från Grönland?"....ja man får väl vara tacksam att dom inte tror man är från Skåne (förlåt,förlåt alla skånska släktingar!!!)....."är  det en sån där anu?"...ja det är väl en klassiker hittills. "Kan det vara en sån där jämthund?!"...jo då jubelidiot!!...jag är HUND jämt!!!
Men en ny hörde jag häromdan och då blev jag ganska glad faktiskt....det  var en tant som sa nåt väldigt sött...själv hade hon en hund som såg ut som en elefant, en sanktbernhards hund som vägde 70 kilo...puckot skällde på mig men det hör inte hit....jo tanten var väldigt imponerad av mina fina färger....hon bara älskade gyllengula hundar sa hon...tyckte jag såg ut som en SMÖRKOLA....det ni....det har ingen tax blivit kallad.....


Nej nu har jag inte mer tid för er...ska fundera på vilken pose jag ska ha till nästa akita-kalender uppslag.....hade tänkt mig vara med på 8 månadsbilder....ja man vill ju inte vara för girig eller hur?...finns väl nån annan liten akita där ute som också vill vara med....
Vilken sida är min bästa sida tro????
En liten sak till.....här ser ni foton tagna med två års mellanrum på undertecknad ståendes på en bro vid Ekoln....har jag blivit större eller har bron krympt????Ha det bäst!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar