Translate

måndag 23 oktober 2017Tjulululu alla akita-inu diggare!!!!....som ni ser är jag lite deprimert...det skulle ni också vara i min situation kan jag tänka mig. Husse går runt och muttrar hela dagarna....nåt om "närande" och "tärande"....och i detta mollresonemang hör jag undertecknad nämnas, samt Sigge aka "Fentanyl-katten". Ja... att katten ställer till besvär och ska ha service hela tiden kan jag gå med på. Han ska släppas ut och sen i nästa stund släppas in.....få mat som han inte sen äter...ligga på bästa platserna i soffan etcetc. Men att jag....lilla goa jag...ska behöva få utstå detta är inte rättvist. Kan inte hjälpa att jag inte fick gå i skolan...det är svårt att tjäna monetas utan utbildning. 


 Och som utskällningshund tjänar man inte mycket....skulle vara avel då...men det kan jag ställa upp på utan betalning faktiskt...hehehe! Men det är väl ingen som vill avla på en som inte är champinjon kan jag tänka. Nej...som ni vet...utställningar är liksom inget för mig...jag och utställningsdomare är inte så kompatibla om man säger....ja men tänk själv...nån som ska stå där och pilla på mina kulor i all offentlighet....usch!...jag säger bara M Timell jag så får det vara nog med det....


Men på senaste tiden har stämningen lättat upp något....husse tror sig veta en inkomstkälla som kanske skulle passa för mig. Han har nämligen sett att i Indonesien kan en duglig jycke tjäna upp 16 lakan på ett litet kick. Låter ju jädrans bra tyckte jag....dock framkom ett litet aber som innefattade ett annat djur....nämligen ett elakt vildsvin (bild nedan)


För dessa 16 000 kronorna gällde det att brotta ned samt oskadliggöra en dylik betongsugga!!!!
Jaha...tack för kaffet säger undertecknad och ser sig genast om efter ett annat hem att bo i. Finns det nån snäll människa där ute som vill ha en väldigt timid, snäll och vacker akita-hanne??????
Nej, jag får nog försöka lobba in att Fentanyl-katten får ta uppdraget!
Jag skulle vilja se det vildsvin som klarar av att ha hans klor runt pungkulorna....det blir snabba 16 lax det!!

Apropå kulor....vet ni att jag kan spå väder....ja eller man kan spå väder på mig faktiskt. Jag är typ som Enok Sarris abborrar....men man behöver inte sprätta upp mig för att läsa i maginnehållet hur sommaren ska bli. Nej då...det är mycket enklare än så. Och jag kan meddela att det kommer att bli en mycket kall och snörik vinter!...lita på mig!
Och hur vet jag det?...jo förstår ni!...det är en mycket ymnig hårtillväxt runt "my private parts" om man säger.Och det betyder permafrost nästa! Gäller att skydda grejerna för att tillfredsställa tjejerna!!!!
Kolla in och på med långkissarna.....


Nej nu avslutar vi med lite trevligare bilder....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar