Translate

torsdag 19 april 2018
Swinglish for you foreigners....

Katten Sigge, min storebrorsa, har fått vårkänsla i kroppen. Han är tolv år men för sig som en tonåring. Hoppar och skuttar trots alla sina besvär.....han funderar inte på det utan ser till att leva livet fullt ut. Här ses han skava sina tänder...de få han har kvar...

The cat Sigge, my big brother, has got springfeelings in his old body. He is twelve years young! Has a lot of maladies but act as he has none....he is living his life fully. Here he is scratching his noneexisting teeths.....
Själv ska jag in på sjukan på måndag...har haltat 4-5 veckor och inte blivit bättre så husse var tvungen att ringa fältskären. Kanske man kan passa på att göra om sig till tax kanske ????....nu har jag lite bekymmer för hur jag ska kunna komma in i transportburen bara...????

Me I am going to the veterinary on Monday....have been limping 4-5 weeks and I don´t know what seems to be the trouble. Maybe he can fix me up to become a dachshound (german)???..have some difficulties though!!...how am I supposed to get in to the transportationbox?????!
Åkte till Morga hage tillsammans med min gode vän och följeslagare Daijina Mirai....vi skulle titta till om Putins ubåt hade hittat fram under isen....men det jag fick se var en annan typ av ubåt....en tysktillverkad.....

Been out to Morga hage together with my bestfriend and companion Daijina Mirai...we went there to see if Putins submarine had managed to get here through the thick ice??!!!...but I saw another kind of submarine....a germanmanufactured one!!!Värsta badmadamen !!!!....alla inklusive svårflörtade mig stod som fågelholkar på stranden när Mirai bara vadade ut och började simma....hon är vågad den där flickan må jag säga!!!!

She is quit a swimmer that lass....we all stood on the beach gaping......she just waded out in the very cold water and began to swim.......like she had done it a thousand times before....


Hon kan säkert vara en gulmedaljkandidat i OS i Japan på 2000 meter hundsim. Får jag följa med ska jag nog se till att alla konkurrenter blir handi-kapade innan loppet...hehehe!
Vi hade det roligt i solen och jagade varandra friskt.....

Surelly she can be a Olympic goldmedalist in Japan......2000 meter dogswim!!!
We had a lot of fun in the sun.....

Dagen efter detta var jag åter igen i Morga....jag bara älskar att vara där!!!...men denna gång tillsammans med min halvsyster Kima.....

The dau after I was there again...I just love Morga....this time with my halfsister Kima.....


Hon är jättegullig och snäll....men som man säger "släkten är värst"...och jag ska alltid var värst så det blev en hel del gruff...inget direkt illa menat men man vill ju sätta sig i respekt!! Men tyvärr finns det min fars gener även i Kima så hon lät sig icke domderas......
Titta vad nära vi vill sitta varandra....not!

She is very beautiful and kind....but as they say " the relatives are the worst!"....and I for one want always to be THE worst....so it was a ruckus or two between us. And since Kima has my fathers genes as well, she didn´t yield....#metoo and all that nonsense!!!
Look at how close we can sit!....or maybe not!!
Och jag sparade det bästa till sist!!.... min lilla söta syster Kazumi....

Saved the best for last....my little sweet sister Kazumi....
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar