Translate

onsdag 4 april 2018
Swenglish is available....

Nej nu tycker jag det får vara nog med det här.....det här fjollandet...det tär på min image som skräckinjagande kamphund. Jag tvingas..... mot min vilja ska jag nämna....att umgås med en massa småfjollor. Man har till och med börjat kalla mig "mjukisgubbe" och "mysfarbror" bakom min rygg...usch!!! Snart har jag plyschbrallor och blir kallad inte bara mysfarbror utan även Farbror Barbro!!!!!

I have had enough of this I think....this cuddling with the little girls....it is bad for my image of being a fierce fighting dog. I am force...against my will....to be around little girlies all the time. They have even started to call me "Softy" behind my back...that is not fun!!!! Soon I am wearing plush clothes and be called Nanny Shirai....urk!!!


Här ses jag vara bodyguard åt Mirai  Sigtuna....det är inte lätt hålla reda på henne...hon är så snabb och ska vara "all over the place"..

Here I am bodyguarding Mirai in Sigtuna.......

Och dessförinnan tog vi en tur ned till Uppsala City. 
Blir alltid lite uppståndelse när vi kommer....en tant sa att vi "hade gjort hennes dag" när hon såg oss....och en annan sa att vi såg så "godmodiga ut"....jojo skenet kan bedra eller hur???!

And a couple of days before that we took a tour to Uppsala City....
We always tend to make a lot of attention when we go together....one lady said that " u two have made my day!"....and another said that we looked so "good-natured "....well apperance can desive or what????!!!


Haft en släkting på besök....ja inte till mig utan husse men det är väl till mig också kan jag tänka. Faster Birgit reste hela långa vägen från Skåne för att hälsa på lilla mig...trevligt trevligt!!! Vi tog en tur ut till Roslagen för att se släktens gamla omgivningar och se till farfars grav i Harg....

I have had a relative to visit me....all the way from Skåne far down in the south of Sweden. It was my masters sister Birgit. It was very nice!!!! We took a tour to Roslagen......to visit some of the relatives old places and to grandpas grave in Harg.....Sen blev jag och matte trötta....

Then me and my humom was very tired......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar