Translate

tisdag 16 februari 2016


Hejsanhej allihopa!...här är jag ute i skogen...Mitsus matte har tagit bilden...visst ser jag väl snäll ut? nästan snällmjäkig som en golden-retriever...eller inte!

Glömde säga till dig Gunnar, innan vi gick hemifrån dig och Ritva att nu när jag varit hos er så tillhör det mitt revir...bara så ni vet!....hitta inte på att ändra på nånting inom reviret tills nästa gång jag kommer och hälsar på....det gillar jag inte...ser jag nåt som inte stämmer muffar och puffar jag lite och kanske också skäller ut dig...så låt stå!

Nog sagt om det.

Var hembjuden till min alldeles egna älsklingsplastmamma Mitsu i helgen. Hon fyllde år minsann... tänker inte berätta hur mycket hon fyllde....man talar inte om damers ålder...om hon nu är en dam, det kan ifrågasättas...som hon håller på.

Här får hon en födelsedagskram av mig...som hon tacksamt tog emot...men sen går det liksom alltid överstyr det här kramandet...kan inte förstå varför? Ett tu tre blir det brottningsmatch av det hela...

Och jag förstår inte hur hon gör det...två-noll i rygglägen...hopplöst...får sätta blytyngder på mig så hon inte orkar välta mig. Och varför ska jag ligga på rygg?....är det inte karlarna som skall få damerna i denna position...hon har fått det där lite baklänges tror jag....för jag vet att hon innerst inne är väldigt intresserad av undertecknad...fast hon törs inte visa det på något annat sätt än så här med brutalitet...
Och så hade vi den obligatoriska pinn-kampen...den är kul...Mitsu låter så mycket då...försöker skrämma mig med sina morrningar...lyckas inte...Efter kramkalas och pinn-fäktning gick vi hem till Mitsu och firade...hon fick lite presenter av mig...man skall vara snäll... och en födelsedagsballong med hennes namn på...(och tittar man noga på ballongen kan man även lista ut hennes ålder hehehe).
Och så åt vi smörgåstårta....ja vi och vi jag fick ingen....dumma husse sa att jag inte skulle få...snåljåp!!!...han har väl sina principer...det kan han ha bara dom inte gäller mig...snåljåp igen! Bara för att han ska kunna vräka i sig...
Fick inte träffa Räkan den här gången...det var tråkigt..
Här är några bilder från kalaset...
Gänget och jag...husse,matte,lillhusse,Astrid och Nisse...gick ned till Stadsträdgården för att spana in is-statyerna på Vinterfestivalen. Alltid spännande att gå bland mycket folk och en del hundar. Man blir så härligt trött av det....men dom här is-grejorna förstod jag mig inte på...fick inte ens gå fram och nosa på dom och allra minst göra en liten urinmarkering på eländet...."boring"...På vår promenad längs med Ekoln såg vi några brandmän öva livräddning...såg kallt ut...vi pratade med en brandman som stod på land. Han undrade om det var en varg som kom....jaha skaffa glasögon gubbe, sen när har en varg en sån här vacker rödbrungul päls?...knäppgök...han hade i alla fall modet att fråga om han fick klappa mig, men husse tyckte inte det var en bra idé....synd....jag hade gärna nafsat tag i hans arm....hade jag kunnat pricka av den från min bucket-list på yrkeskategorier att ha smakat på...har bara en utställningsdomare än så länge....
Här är några andra bilder från promenad längs med Fyrisån......
2 kommentarer:

  1. Du är så fin Shirre....på bild!!
    Kram Plastis

    SvaraRadera
  2. Åja lite in natura också hoppas jag?!
    Kramis från lillkillen!

    SvaraRadera