Translate

lördag 27 februari 2016


Läskiga saker har hänt sedan sist.....har haft närkontakt av tredje graden....två varelser av okänt ursprung har kommit i min väg....en vit och en svart.Och stora var dom också. Höll nästan på att göra i brallan, men som tur var kom det inget eftersom blåsan var tom efter allt småskvättande här och där...finns mycket yta man vill markera som sin egen ska ni veta. Till dom här varelserna...dom bara stod där och glodde på mig med sina svarta ögon...visste dom inte att man inte ska utmana en akita-ken med blicken? Jag gav dom en rejäl utskällning och förmodade att dom skulle ge sig av....men nähädå...dom stod lugnt kvar...idioter. Sen blev det lite skämmigt eftersom det visade sig att den vita varelsen var en snögubbe...pinsamt...jag blev förbaskad...gick fram och förnedrade den med en urin-markering. Där fick den! Och  den svarta då?...ja det var ett traktordäck visade det sig...hur fel kan man ta? Men det är inte lätt när man har livlig fantasi...kanske är inne i "spökåldern"?


Matte hittade på en "bradig" idé häromdan..."bradig" menas att den till en början är bra men sen sakta men säkert övergår till en mindre bra...kanske till och med dålig...men det säger man inte till matte!
Vi gick på "Fjäderstigen" uti Hågadalen...ska vara som ett litet mikroklimat bra för fjärilar i det området...ska finnas miljoners...men ska jag vara ärlig så såg jag faktiskt inga alls...får göra en reklamation till kommunen.


Första 3,5 km gick som en dans på en fin gammal banvall och bitvis på gamla skogsbilvägar men hemfärden skulle gå på en stig genom skogen....det gick inte lika bra...det var liksom lite oländig terräng och isigt. Husse fumlade fram så han lyckades bita sönder en tand...där rök 7 tusen...han muttrade nåt om nu blir det morötter till hunden och katten istället för dyr djurmat.
Här börjar jag på morotsdieten...

Men fram kom vi till slut med mycket stånk och stön....

Tur att jag har lina på dom  annars skulle dom säkert springa bort i skogen....man kan inte lita på dom där tvåbeningarna...och dåligt luktsinne har dom också...skulle inte klara sig i skogen utan mig.
Nu är det väl inte så hårt med den här morotsdieten som man kan tro....slinker ned lite vispgrädde då och då....bra för magmusklerna...ska ha snygga six-packs till sommaren....


Tog en sväng till Gamla Uppsala med Mitsu ...alltid kul att träffa den gamla bruttan. Tyvärr blev det 2-0 till feministiskt initiativ den här gången igen...snacka om att amazonerna invaderar. vad ska man hitta på till nästa gång....jag chansar på att vispgrädde hjälper...det är i alla fall gott!
Här har vi Mitsu poserandes framför högarna i Gamla Uppsala....måste ha varit en rejäl lunch den hunden la av där...nog för att jag kan göra högar men det här var en annan liga..


Ha det så bra till nästa gång vi hörs......och Gunnar ajabaja..... inte rumstera om i Årsta...jag har ett minne som en elefant och tänder som en krokodil....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar