Translate

måndag 1 februari 2016


Vi hade en "get-together" i går...ja vi i Svenska Akitasällskapets Uppsalaavdelning. Vi brukar ha lite samlingar då och då för att träffas och umgås. Att samla hela lokalavdelning brukar inte vara så svårt faktiskt....alla ställer upp..bra va?! Nu är det ju kanske inte så himla svårt att samla oss eftersom vi är bara två...men det brukar räcka så.... här är den andre som ni säkert känner igen....


Vi är bara två akitas i Uppsala....( och Mitsu-bitchi tycker nog att det skulle räcka med en)..som tur är bor en i norra delen och den andre i södra, så revirgränser behöver inte tangera varandra. Skulle det komma en till akita-ken i byn vette tusen hur det skulle gå. Tredje världskriget är nog blahablaha i jämförelse med en sån konstellation.
Lite tråkigt är det att vi är så få....blir lite enahanda på våra styrelsemöten (Mitsu ska naturligtvis bestämma allt!!) och allrahelst på partyt efteråt...hur många finns det att bugga med tror ni? Mitsu brukar på våra möten bjuda upp till en annan dans hon...och jag står för skönsången.
Nej vi skulle behöva utöka medlemsskaran med några....kanske ett gäng golden retrievers eller labradorer....men vänta...är inte det kamphundar?...nej usch nu blir man lite rädd. Är nog bäst vi håller oss till den timida rasen akita-inu...dom är snälla dom!!!Nåså....AkitaUppsala träffades alltså i Hammarskog denna gång för en promenad och en massa pussar och kramar...typ...not!
Jag förstår inte...hon ska alltid hålla på och retas och bråka...ja hon ni vet.... den andra medlemmen. Ska prata med styrelsen om det här....hon borde uteslutas...hon mobbar mig....eller kanske inte.
Men den här gången fick jag henne på rygg minsann....jajajamensan...big,bad  & beautiful Shirai-san tog några snygga grepp och vips låg hon där pladask som en komocka.
Två gånger lyckades jag besegra henne...problemet var att hon vände mig på rygg fem gånger...ajajaj!
Mitsu vs Shirai 5-2
Det är i alla fall bättre en 5-0...eller hur?!
Och hon inte bara är fysiskt elak heller....hon mobbar mig psykiskt också....säger att jag ska inte göra mig några besvär på lydnadstävlingar och hundutställning. Men gäller det o-lydnadstävlingar och hundutskällning då skulle jag ta alla priser och bli champinjon!! Är inte det elakt så säg! Jag ska anmäla henne till BO eller blir det HO?
Kanske vore trevligt med några labradorer att brottas med istället....skulle bli 250-0 till Shirai...hehehe!
Men det är faktiskt jätteroligt att träffa Mitsu trots lite kamp då och då...och sen har vi förstås den obligatoriska pinnkampen...den är kul!!!Nej nu har jag inte mer tid med er...nu måste jag göra lite toalett....vi ses!


2 kommentarer:

 1. Sakta i backarna nu Lilleman! Jag som har startat och byggt upp Uppsala Chaptern och är ansvarig för klubben har inget minne av att du skulle ha sökt medlemskap. Än mindre att du skulle ha blivit antagen som medlem. Det finns vissa krav som måste uppfyllas för att bli medlem. Fn är du bara "hangaround", du måste börja arbeta på din attityd och börja visa respekt för den äldre medlemmen i klubben, dvs mig. Om du skärper dig kan du ev bli provmedlem med tiden och till slut en fullfärdig medlem i Uppsalaavdelningen. Om 10 år eller så. Såna är reglerna, har du invändningar eller vill överklaga kan du vända dig till styrelsen, dvs MIG! Heh heh......
  Mvh Mitsu, grundare och ordförande i Akita Uppsala.

  SvaraRadera
 2. Ojdå..ska försöka skärpa mig...men det här verkar nästan mer som ett inträde i "Järnrör" eller "Criminellos" tycker jag...tror jag kollar med labradorerna har plats för lilla mig...
  Vi ses dictator Mitsujama
  Kram (men en liten sån) Shirai den timide

  SvaraRadera