Translate

onsdag 27 januari 2016


Tjena mittbena!...här ser ni den makalöst begåvade och äventyrslystne akitan Shirai utforskandes Mälarens is. Känner mig nästan som Amundsen på väg till Nordpolen...eller var det Sydpolen kanske. Nåja. Det närmaste polen jag kommer är väl kanske Polen...där mina föräldrar härstammar ifrån. Vet ni av att där har dom karpar i badkaret till julen. Ska väl vara riktigt färska till julbordet kanske.
Apropå mat...ni vet ju att jag gillar att diska....här står jag och jobbar för fullt...


Men man får numera vara jäkligt noga med vad som varit på menyn innan man sätter igång och vispar runt med tungan på tallrikarna....
Gjorde mitt jobb häromdan...noggrann som är så gned man på så att tallrikarna glänste...Ajax kan slänga sig i väggen...kände mig nöjd med arbetet och skulle sen ut på den sena kvällspromenaden och lätta på trycket...spände lite över magen kan jag säga...det är gott med mat, allra helst kattens.
Tog knappt fem steg utanför dörren innan det började mullra något hemskt...trodde att det minst var jordbävning men kände att det kom från mitt innanmäte.....satte mig snabbt ned för att göra nr2 och höll på att fara iväg som en raket. Tur att husse spjärnade emot med kopplet annars hade vi bägge två varit i omloppsbana runt jorden. Där kan vi snacka gastryck...om man satt en tändsticka i ändalyckten hade man fått en efterbrännkammare av rang. Sån där fart får man inte av pannkaksrester kan jag säga ....nejdå man hade slagit till och gjort chiliconcarne minsann...med extra vitlök. Inte undra på att det blev gasbildning.
Så nu får man vara lite försiktigare på jobbet.....

Idag lyckades jag med nåt jag försökt sedan dag 1 jag kom till familjen....jag kom åt att slicka Ninja-katten på huvudet....kändes väldigt konstigt men ändå väldigt spännande. Tror kattskrället gillade det...han klöste mig inte i alla fall. Så små framsteg blir det i vår relation...fast han verkar ju inte så intresserad...men kanske om han får gratis tvätt då och då. Han börjar ju bli gammal och stel...fyller tio år på söndag...då skulle han visst få fläskfilé. Och vet ni...eländet äter bara svensk fläskfilé...ställer man fram typ dansk eller finsk...ja då fnyser han bara förnärmat och går därifrån. Vilken en va?...kanske jag kan ta den fläskfilén då?

Här ser ni mig på några bilder när jag jagar sork i Morga Hage...sprang inte bort den här gången...kunde inte...satt fast i en tvättlina..


Ha det bäst....på söndag ska jag träffa Mitsu igen...då kanske det blir några fina slagsmålsbilder...den här gången ska jag banne mig inte hamna underst....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar