Translate

söndag 10 januari 2016


Nu så...nu börjar det likna lite riktigt akita-väder. Härligt när snön yr om tassarna när jag galopperar fram genom Sunnersta-landskapet, Och det är så himla skönt att det är ett väder för riktiga hundar. Alla små fjantisar verkar hålla sig inomhus....dom får väl snö på lilla magen och kan bli kalla...stackars små dom. Skönt...slipper man ha dom skällandes på en så fort man möter nån. Är dom rädda för lilla mig??


Ja Mitsu, my little darling, jag har tvättlinan efter mig fortfarande....när man inte ska sköta disken så ska man lufta tvätten. Det är ett sjå mest hela dagarna.....en annan kan inte ligga dra sig framför ett fönster som vissa andra.....


Här ligger jag som bäst och vaktar....dom tänker nämligen kasta ut granen. Då ska julen vara slut då...alldeles för tidigt kan man tycka....jag har ju inte fått alla mina julklappar ännu...eller? Men det är nog bra att kasta ut trädet...synd att kalla det gran...det är mer barr under den än på den. Katten ska ju envisas med att springa under den också och barra ned sig och hela huset, Kommer säkert barr ur min päls ända fram till april.


Kommer ni ihåg hur liten jag var en gång i tiden? Var ganska gullig då också...eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar