Translate

fredag 1 januari 2016


Gott Nytt på er allihop. Hoppas slutet på det förra var bra för er. Det var väl sissådär om man säger för undertecknad....och anledningen kan ni säkert lista ut från bilden. 
Jag ska bilda ett parti som bara ska ha en fråga och det är STOPPA FYRVERKERIER!!....ja kanske en fråga till då och det är mer makt åt akitas och då framförallt sådana som börjar på S och slutar på hirai.
Inomhus var det väl ok att det bånkade och lät men jag skulle ut och lätta på trycket vid nio-tiden och då brakade helvetet lös här på gatan.  Några s-tans skitungar och deras säkert lika s-itiga fäder drog av tredje världskriget precis när jag skulle tömma blåsan. Det blev inget av med det utan galopp in i säkerhet i huset...tur att jag inte var så långt borta. Sen höll jag mig till kl nio påföljande dag...snacka om att ha en spänstig blåsa....tur att man är atlet...kan säkert ställa upp i VM i år.
Nej en sista uppmaning.....köp inga raketer...ge pengarna till Djurens Vänner istället.
Ha det bäst nu 2016, hoppas det blir ett kanonår...nej jag menar ett bra år..utan kanoner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar