Translate

onsdag 30 december 2015


Ute med Mitsu i Hågadalen igår...det var en rolig promenad tycker jag...vet inte riktigt vad "storasyrran" tyckte?!


Nu tror jag nästan att jag är lika hög som henne om inte lite högre...hehehe....och jag har precis bara fyllt halvåret....vad månde detta bliva när det är klart. Ni kan börja kalla mig "the Big Red One"!!
Och flygkapten Mitsu som bjuder sina kamrater på härliga...NOT!...flygturer kan nog alldeles säkert gå i pension för nu är det en annan kapten som tar över spakarna och bjuder på loopings. Hon fick sig en liten tur på vår promenad minsann...men hon ville inte kännas vid det inte....nehejdå hon hade bara råkat snubbla till och ramlat....jojo skaffa störtkruka på skallen nästa gång vi träffas damen.Efter den lilla flygturen blev hon lite yrssslig det lilla livet så hon inte kunde gå lika fint som jag på spängerna....rollator fram tack!

Sen glodde vi efter lite sorkar eller nåt som var där nere i underjorden....utan att få tag på nåt.

När vi kom ut på mer öppet fält försökte jag få lite fart på tillställningen med lite hopp och skutt. 
Med blandat resultat...men jag hade kul i alla fall.


Ses snart igen Mitsu........

2 kommentarer:

  1. Ja ja ja... stor i orden, liten på jorden. Tänk om din lilla ärthjärna kunde växa i samma takt som resten av dig. Men det lär ju tyvärr dröja.
    /M-B

    SvaraRadera
  2. Den som lever får se.....storverk av the Big Red. Pusspuss!

    SvaraRadera