Translate

onsdag 9 december 2015


Hejsanhej alla goa vänner i vinterkylan...eller?...nej det är väl ungefär lika lätt hitta snö här i Uppsala som det är i Afrika...det vill säga "zero"...sk.ttråkigt tycker jag men inte husse och lillhusse. Dom var minsann ute och roade sig med golfspelet häromdagen...fick jag följa med?...nej trodde väl inte det...tråkmånsar! Det som var finfint var att lillhusse lyckades vinna en julskinka....det var en klubbtävling som hette "Skinksvingen"....fyndigt eller va?....med en julskinka som första pris. Så nu är julen räddad...hurra hurra! Och eftersom husse och matte inte äter kött (ska vara lite märkvärdiga då) så blir det mycket skinka till mig och katten. Nej inte katten...han kan äta sin tråkiga mat som han är så rädd om...det är ju värsta Fort Knox vid hans matskålar. Jo men lite kan han faktiskt få den stackarn...han har haft husarrest i tre dagar eftersom han haltar på vänster ben. Han är gammal och trött den luringen...har artros i knän och höfter...samt en gummisnodd som korsband i vänster knä. Värsta reservdelskatten...så han kan få en skinkskiva på julafton....men bara en!
Här ser ni för övrigt mig när jag väntar på att julskinkan ska trilla ned i min mun...eller nåt annat gott.

Såg ni den första bilden...jag har tränat agility där och hoppat upp på bordet...duktigt va? Hoppas dom som ska fika vid det där bordet sen inte har nåt emot lite hundhår i bullan...jag var nog lite lös i magen den dan oxå...sorry!
Men jag har varit på en riktig agilitybana i veckan. Det var Lena, min kursledare, som bjöd oss hundar till sin egen agilitybana i en lada. Där var det jättefint med massa hinder och tunnlar och grejor. Kolla in bilderna...

E ja inte duktig så säg?!...undrar ni varför bilderna är lite suddiga?...jo det är för att jag var så j..kla snabb!...var som en värsta KeKe Rosberg i kurvorna ( Rosberg är en F1 världsmästare från Finland för er som inte är så bevandrar i de snabba sporterna). Ja jag kanske blir agilitychampion till slut...eller inte. För jag ledsnande efter ett tag på det där hoppandet och skuttandet...satte igång och jobbade med nosen istället...mycket lukter var det!
Här får ni till livs lite bilder från en vacker dag när husse och jag promenerade längs Fyrisån...ser nästan ut som det är vår.
Hej då från Shirai,,,den lilla akitan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar