Translate

måndag 28 december 2015


God fortsättning på er alla!! Nu har vi firat julen så nu är den klar...skönt! Kan säga att detta har varit den bästa julen någonsin för lilla mig...nu har ju jag inte firat så många jular tidigare förstås...det här är ju min enda hittills men den var jättejättebra och spännande...men det var en väldigt lång väntan på allting. Här ser ni mig ligga och vänta på nåt...jag ligger oftast och väntar på något.

Och när allt var klart för julätandet....då hade julskinkan rymt...oförskämt av den...den stod ju där på bordet alldeles nyss. Nåja jag får väl snoka rätt på den med min känsliga nos.Sen kom tomten...eller nej det kom ingen tomte och det var nog tur det för han hade nog fått ett märke av mina tänder i baken om han kommit genom skorstenen. Bita tomten är nog inte så populärt tror jag. Bita en utställningsdomare kan man nog komma undan med men inte TOMTEN.
Jag hade varit snäll som ni kan se...fick en hel drös med julklappar....så jättesnäll var ordet sa Bull.
Fick ett tuggben av mina barnvakter Astrid och Nisse och en tuggkringla av min storasyster Mitsu. Undrar om det var en liten fin pik att dom inte vill bli tuggade på?! Av husse och matte fick jag några leksaker att härja med. 
Efter allt ätande...jag fick ett gäng köttbullar som matte hade gjort utan lök och kryddor ( anti-gas bullar!) och julklappsöppnande blev jag väldigt trött och somnade sött som en liten akita-valp ska göra.
 Nej det här är inte jag som ligger och fläker ut mig...utan det är ju som ni vet  Ninjakatten...och titta som han ligger.....ingen skam alls i kroppen!
I söndags var jag bortbjuden till Astrid och Nisse...ävenså träffade jag deras tvillingdöttrar Anja och Lisa....och så har dom en mördarkatt som heter Alice. Henne fick jag som tur inte träffa...man vill väl ha kvar sina ögon att se med!
Jag skötte mig föredömligt som bortbjuden...fick t o m skinka av Astrid och Nisse...den var god. Den enda jag gav en utskällning var lillhusse Sebbe som var med...varför jag skällde på honom vet jag inte...sånt händer bara...kanske är det hormonerna?!

Och så måste man ju motionera av sig fläsket....inte för att jag har nåt extra precis...men det hör ju till. Så jag tog på mig att bli en trädhund....träd ska man vara rädd om...dom behövs när man ska pinka! Krama lite träd vetja!!! Ta det som ett nyårslöfte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar