Translate

söndag 20 december 2015


Hade barnvakt...eller ja hundvakt ska det väl vara...igår kväll. Familjen...ja jag säger inte hela familjen för jag och surkatten fick inte följa med (katten har fortfarande problem med sin artros och närgångna visitationer med min nos är inte att rekommendera!)....så Familjen skulle på teater minnsann. Det ska vara kultur till jul verkar det som. Dagen innan var husse och matte och lyssnade på "tårpilarna"...hur nu träd kan spela och sjunga men tydligen gick det bra. Nåja jag hade som sagt vakter men jag undrar nog om inte jag vaktade dom istället....vet aldrig vad dom där tvåbeningarna hittar på. Måste hålla koll så dom inte tar min eller kattens mat. Men det gick bra......vakterna Astrid Anja och Nisse skötte sig finfint...t o m kökssilvret var kvar när dom gick LOL! Nu pratade husse och matte om och ta en backpackersemester på ett par månader nästa år. Vi ses snart igen "mina vakter"!


Visade för er lite problemlösningar min familj vill jag ska ägna mig åt. Men dom är för futtiga tycker jag! Jag vill stångas mot mer globala stora frågor som krig fattigdom och klimatförändringarna med alla avgaser. Min allraså älskade akita-tik Mitsu kommenterade då att jag kanske skulle ägna mig åt problemet med mina egna utsläpp och begränsa dom. Jätte kul?!...kan inte hjälpa att det pyser ut en så ringa mängd väldoft ibland. Skaffa klädnypa vet jag!
Måste få visa mitt nya bad...värsta playa Ekoln för fyrbeningar. Här ska jag bada nästa sommar. Ligga och spänna musklerna. Imponera på alla snygga brudar i området. Nån annan hanne göre sig icke besvär....denna beachen tillhör akitas...och jag är den ende i Uppsala...ja för utom fjollan Mitsu då men hon är väl knappast intresserad att impa på andra fjollor eller?
Nu är det bara att invänta sommaren! Gymmet nästa!


Nu måste jag till sist bli lite sur och missnöjd också. Varför måste det finnas så många självutnämnda hundtränare/psykologer på denna jord. Och samtliga tycks tro att det är dom som gett Ceasar Millan alla tips och trix han kan. Det märkligaste av allt är att dom oftast har en liten gammal loppbiten tax i hasorna som dom så skickligt tränat upp. Och eftersom dom gjort denna tax till världens lydigaste hund...skitsvårt säkert...NOT!...så kan dom hantera vilken hund som helst. Denna tax har ju sååååå väldigt mycket vakt i sig också! Nähä...skulle inte tro det. Kommer det tjuvar och hälsar på så hjälper väl taxskrället till  med att visa på alla dyrbarheter och bär ut dom också. Och helst ska dessa UppsalaCeasars sätta igång och pilla utan att fråga om lov. Ingen bra taktik när man har att göra med en akita..inte alls! Jag ser ut som en nallebjörn, men det är bara en förklädnad...innanför finns det andra grejor. Så ta det försiktigt med mig....jag väljer helst själv om och när jag vill ha kontakt. Nej jag ber snällt...skit i mig och sköt om din jättedresserade tax istället!

2 kommentarer:

 1. Hej min allra käraste Gulle-Prutt
  När du pratar om muskler och ligga på stranden och impa på tjejer så är det väl tidigast 2017 du pratar om?
  Och ett litet tips, glöm inte att tänka på vindriktningen när du ligger där, med tanke på dina utsläpp.......
  Ses i morgon, din lille valpis.
  Kram M

  SvaraRadera
 2. Hej du min allra gulligaste Mitsu-bitchie! Ska se till att kommunen fixar badvakter så du oxå törs bada. Och du luktar väl inte precis nyponros du heller.
  Vi hade det kul idag tycker jag i alla fall.
  Hälsa Finland! ps du kan stanna kvar där om du vill ds
  Puss puss från gullet

  SvaraRadera