Translate

onsdag 2 december 2015


Hejsanhej!...snart är det jul igen..inte för att jag har varit med om någon men jag är schepptisk. Tycker det verkar lite väl mycket ståhej runt evenemanget för min smak. Och sen detta bildtagandet på sina djur med varjehanda utstyrsel...är det juldax jo då minsann ska hunden ha massa hattar och luvor på skallen...och sen ska det arrangeras till en bra bild också. Jag säger bara lycka till med det på herr Shiraien-san. Ni ser ett bra försök ovan. Och behöver katten stå ut med nått sånt här?...nej han slipper han...kattskrälle. Men helst skulle dom väl vilja att jag satt med tomtedräkt i en släde som drogs av en ren eller nåt....ja kanske katten skulle passa...hans näsa är ganska röd när han kommer in från kylan. Nej en tomteluva får räcka...men snart är det nyår och då ska väl nån partyhatt klistras fast mellan mina välformade öron. Stackars lilla akitan!!!!!

Men nu har det kommit lite snö...det tycker jag är jättekul! Det är bara lite för lite men det är i alla fall snö. Har ni provat äta den...mycket gott....men ät inte om den är gul!...för då kanske jag kissat på den...hehe!
Akitan kommer ju som ni vet från provinsen Akita i norra delen av Japan...och där är det mycket snö på vintrarna...man skulle vara där snow-dog som man är! Men Sunnersta-gipen eller Ekolns strand får duga så länge...måste skaffa pass först innan jag kan åka.

Det som är lite kul är att dom håller på att fixa ett nytt bad där jag brukar gå...ett hundbad! Det är ju kanon...då kan jag ta min handduk och kvista ned själv och ta ett dopp på sommaren. Kanske kan fixa värsta strandpartyt för mina kompisar...och om mina tantkompisar Mitsu och Lizzy är lite mindre entusiastiska i sin "uppfostran" av mig kanske dom också får ta ett dopp. Ser fram emot det!

Nej nu ska jag försöka hålla mig ifrån alla jippon inför julen...allra helst sådana som involverar lilla mig.
Här får ni en bild på mig, Ninja-katten och matte som pepparkakor. Fina va?!
Och kolla gärna in denna länk om ni vill skaffa en akita och blivit avrådda...vi är inte som alla tror vi är......vi är bättre!! http://buzzsharer.com/2015/12/12-reasons-why-you-should-never-own-akita-inus/

2 kommentarer:

  1. Synd att hundbadet inte var klart nu i sommar. Då hade du kunnat träna Babysim på kvällarna. Hehe hehe. .....
    /Mitsu

    SvaraRadera
  2. Jaja...du kan väl som alla gamla tanter inte simma längre bara flyta så en badbalja räcker säkert för dig. Låt ungdomen sköta mer fysiska aktiviteter!!
    Puss puss Badbiffen Shirai

    SvaraRadera