Translate

fredag 27 november 2015


Hejsanhej! Idag  har jag varit på promenad vid Uppsala Alpin Center...ja jag vet det låter som ett skämt,men det är faktiskt så det heter....ingen hybris där inte?! Där kan man än så länge springa upp och ned för backarna helt ostört...om det inte kommer nån flåbuse som springer...då måste man springa efter...eller så  kommer det nån panschis med stavar...då måste hen få en rejäl utskällning.Sen när det blir riktig vinter och snö blir det förstås kul att jaga ikapp alla slalomåkare.



Helt plötsligt när vi gick där stötte vi på värsta hundkolonin. Och ni skulle ha sett hur duktiga dom var!Riktig superdresserade ska jag säga. Där har Ceasar eller Lena (det är min tränare på lydnadskursen, hon är väldigt duktig...det säger hon själv i alla fall) nåt att stå efter minsann. Några av dom gick och bar på jättestora pinnar som dom byggde nåt med...måste bli nån sorts hundgård eller nåt. Och alla hade typ klövjeväskor på ryggen...i dom fanns säkert nåt gottgott dom skulle få när dom var så duktiga eller? Några var lite busiga och brottades och lekte med varandra...såg jättekul ut...jag hade gärna hoppat in i leken men jag fick inte för husse...tråkmåns! Och dom hoppade över stockar och kröp under dom sen. Jätteduktiga! Men det som var mest imponerande var att alla kunde gå jättebra på bakbenen. Fantastisk balans alltså! Måste hem och träna.
När vi kom till parkeringen såg vi en stor buss dom hade kommit med. Uppsala rullande hundskola stod det på den. Tyckte jag att det stod tills husse påpekade att det stor förskola inte hundskola! Attans också...hur fel kan det bli?!

Nu ska jag ut igen men med lill-husse...få se vad vi hittar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar