Translate

söndag 1 november 2015Här ser ni mig sittandes filosoferande om livet i stort och smått...mest smått blir det nog eftersom jag fortfarande har lite begränsad livshorisont. Men det räcker ska ni veta...det snurrar mycket funderingar i en sån här liten akita-hjärna. Och det ska lagras en hel del information och iakttagelser i den också. Här sitter jag nog också och spanar efter om det kommer några inkräktare...ja andra hundar av lägre stående raser...givetvis finns det ingen, menar INGEN ras som kan ens komma i närheten av den nobless akitan har. Shiba-inu kan kanske jämföras på samma vecka men icke samma dag. Och resten...ja dom får vänta tills nästa år!


Träffade Mitsu i helgen igen...eller Mitsu-bitchie som jag kallar henne i smyg...hehehe. Hon har ju massa öknamn på mig så...hörde henne kalla mig Pirayan-Shirayan...oförskämt!
Bara för att jag tycker det är roligt att bita henne i svansen när hon inte riktigt har full uppmärksamhet. Hon blir såååå roligt arg då!
Här ser ni mig väntandes som vanligt på den gamla tanten...hon får skaffa sig eldrivna rullskridskor så det går lite snabbare.

Nu puttar jag på henne lite grann...ser ni vilken fart hon får...rädd om svansen förstås...om den nu är så märkvärdig att bry sig om?

Jo men från den här vyn ser den ju faktisk riktigt fin ut...eller hur?!


Här tänkte vi oss en tur på Fyrisån men ändrade oss när vi kände på det kalla vattnet. Kanske till nästa sommar kan det bli ett dopp.


Här kämpar vi med en jättestor trägren. Man kan kanske tro vi gemensamt försöker bära den framåt......


...men vi håller faktiskt emot.
Akitas är utmärkta draghundar ska ni veta.......eller kanske som det ser ut här.....drashundar!


2 kommentarer:

 1. Hej din lilla Piraya
  Jag förstår att du är avis på min fina svansplym! Kan inte vara kul för dig att gå omkring med en kanelbulle på ryggen, he heh...
  Förresten, har inte kanelbullens dag redan varit? :) :)
  Häls MB

  SvaraRadera
 2. Hej du Mitsu-bitchie! kanelbullar är gott ska du veta...plymer?...ja det var modern på 1800-talet nån gång...så gammal är väl inte du???
  Mvh Pirayan-Shirayan

  SvaraRadera