Translate

fredag 6 november 2015
Lite av en mexican-standof med Ninjakatten....han låter sig inte intimideras så lätt...men försöka går alltid. Tyvärr slutar det alltid med att han vinner. Trägen vinner dock som det heter!

Häromdagen träffade jag Lizzy, en bordercollie. Vad är det med min husse egentligen?...alltid ska jag träffa gamla tanter. Är det inte en som klappar till mig , bjuder mig på flygturer och försöker göra en pälskrage av mig så är det den här sofistikerade damen (tror hon i alla fall) som totalt nochalerade undertecknad. Nonchalera mig?!...den förmodligen vackraste akitan som födds på denna jord och med en alldeles formidabel kanelbulle till svans ( Mitsu tyckte hon var rolig som kom på det!). Jo kanelbullens dag har varit men kommer tillbaks nästa år och då ska jag minsann vara omslagspojke i "Bagarnytt"! Finns det en sån tidningen? Nåja dom får fixa en tills nästa år så jag kan vara på framsidan...basta!

Nå denna här Lizzy (Thin)...hon gav mig inte så mycket som en blick när vi träffades...trots mina goda försök att spela pajas och åma mig. Hur mycket ska man lämna ut sig för att bli uppmärksammad? Stå på framtassarna?..deklamera en dikt?..sjunga en aria?. Nej det kändes som om jag var luft under vår promenad nere vid Ekoln. Luft och ingenting! Så jag ledsnade till slut och hängav mig åt lukta upp några goda dofter istället.

Men när dom minst anade det så försökte jag mig på ett anfall mot hennes svans. Mitsu tycker ju det är såååå kul när jag biter i hennes plym. Så jag trodde att kanske det kunde imponera på Lizzy också. Husse var tyvärr för snabb och hindrade mig, så resultat blev noll. Tråkigt...man får aldrig ha kul med dom här tanterna. När ska man få träffa nån lite yngre brallis?  Det verkar sitta hårt åt...får väl fixa det själv på något vis. Dom här gamla tanterna orkar tydligen inte med en "Japanese-stallion"!


Nej nu har jag inte tid mer...måste sova två dygns skönhetssömn...göra manikyr och pedikyr och lite pälsikyr....för på söndag är det stora uppvisningsdagen....valputställning i Enköping. Har bara inte bestämt mig ännu om jag ska bita domaren eller inte...få se på söndag om det är en snäll eller en dum sort. Kanske bättre bita efter jag blivit bedömd?! Håll tummarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar