Translate

onsdag 6 januari 2016


Hejsanhej alla akitabeundrare!!!....känns som jag vuxit lite ur möblemanget här hemma...kanske blev lite många köttbullar under julen eller nåt. Nu får nog husse lätta lite på pengapungen och införskaffa en ny större bädd till favoritjycken. Min gamla kan katten få....


Händer grejor i min kropp just nu...är i en liten brytningsperiod i min fysiska skepnad....skall gå från pojke till man minnsann. Är i puberteten....tjuvrökning, moppe och sprucken röst väntar. Matte tyckte jag hade nåt mörkt smuts i bakre regionen....visade sig vara mina kulor. Hur man nu kan ta fel på sånt har jag svårt att fatta. Dom nya delarna av min kropp ska man vara rädd om. Tappar man bort dom får man inga nya...så är lagen.


Den här perioden innebär också att jag ibland får problem med hörseln....jag hör inte vad husse/matte säger....om jag nu någonsin har hört vad dom säger....och om jag i så fall har brytt mig. Selektiv hörsel säger jag....man hör det man vill höra.
Så nu har jag fått ett snöre som jag släpar på....en broms säger husse. Jag säger haha. Husse hade nöjet att leta i skogarna runt Morga Hage idag när jag tog mig en egen liten rundtur. Jag tyckte det var kul....inte husse som fick gå två km extra....den motionen behöver han. Han kommer tacka mig en dag....tror jag?!Nu har det äntligen blivit lite akitaväder.....ett par tio grader för varmt bara och minst en halvmeter för lite vitt...annars är det kanon! Ge mig en snödriva och 20 grader kallt så ska ni få se en jycke som snarkar gott. Inte som veklingarna man ser skutta runt huttrande i vinterlandskapet med täcken och värmefiltar på sig....skaffa en riktigt päls vetja!
Matte nekar mig att ligga med dörren till frysen öppen...det är ju så himla varmt inne...elda ska dom göra också i kakelugnen. Tänk att få ha vila huvudet bland torskblocken...det skulle vara himmelriket...skulle säkert drömma söt om mitt Japan.


Mer vinter önskar akitan Shirai...ha det bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar