Translate

fredag 15 januari 2016


Nu börjar det likna nåt med vädret...härligt lager med vitt och temp nedåt 20 grader....rena mumsmums för akitas....eller hur Mitsu (eller Mitchi-Bitchi som jag kallar henne kärleksfullt!)
Hon är så kaxig hon min plastmamma att hon jobbar.....nåja jag tycker hon mest ligger och sover på sitt jobb på körskolan. Husse hälsar på henne ibland och då fjollor hon sig med att vifta på svansen och vilja bli klappad. Har ingen lärt henne att akitas till naturen skall vara reserverade mot främlingar? Inte fjolla sig som en trånsjuk labrador.....skärpning Mitch.

 Nåja hon påstår sig ha ett arbete så jag har faktiskt börjat prya på lite jobb. Tänkte det är bäst testa lite först så man inte hoppar i galen tunna och inte passar för gneget. Finns ju en del jobb som man kanske inte vill ha....som politiker...eller kassör i nåt fackförbund ( får bra avgångsvederlag kanske?)...eller fjantig knähund.

Skogsarbetare kanske...jag är bra på att släpa fram allt sköns bråte ur skogen och helst springa och slå det i knävecken på folk. Dom får väl flytta på sig när man jobbar eller?

Eller möjligtvis lavinhund....söka efter såna som klantat till det och satt fart på för mycket snö.
Men det är roligare att äta snön tycker jag...


Kan man ju arbeta inne också...kanske lite bekvämare och lite fjolligt men ett jobb är ett jobb så.
Diska kan jag ju så jag provade på lite städ också.....toalettstäd. Och då är det bra att ha lite schysst stuk på svansen så man får med sig alla attiraljer...som tex en toaborste.

Svansen kan ju användas till andra jobb....kanske hjälpa katten lite grann....katt-taxi?!

Men den lille rackarn är säkert så snål så han inte ger nån dricks...och då kan det vara.
Nej jag får satsa på en mer lukrativ och mer givande sysselsättning. Nåt som till och med stimulerar.

Vad säger ni om porrskådis...man börjar få det liksom lite trångt i grenen...och det är inte julgranskulorna som hamnat där om man säger. Här kan ni se brudar att man har utrustningen med sig och till hands. Nu gäller det hitta rätt producent bara...unga snygga chicks ska det vara. Inte sånt där gammalt bös man alltid får träffa...ingen nämn ingen glömd hehehe. Grejerna och viljan finnes...nu är det bara att sätta igång...miljonerna väntar....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar