Translate

torsdag 7 januari 2016


Kylan håller sitt grepp om oss ett tag till....skönt! Undrar om det här med skridskor kan vara nåt. Känns som jag åker skriller varenda dag när jag går på parkettgolvet hemma. Blir liksom en glidande gång, kan inte ta det där vackra flytande steget som vi akitor har. Man kanske skulle börja mannekänga...nej just ja...det gick ju inte så bra förra gången.....undrar om han har kvar armen eller måste amputera den? Han verkade ju så klen den där domarn.


Här står jag och väntar på att dom ska öppna..... vad då undrar ni?




Jo just det...ungdomsmottagningen....jag har ju börjat bli ungdom nu. Och då händer det ju mycket kroppsligen samt att man har ju mycket funderingar. Ja runt livet och det här med tjejer och sånt. Och då är det ju kanon att ha proffs att fråga. Husse och matte dom fattar ju ingenting....dom är ju helt puckade.
Och ett stor problem är ju alla finnar som man ska försöka bli av med. En har ju varit efterhängsen ända sedan jag kom till Uppsala......förlåt Mitsu men det är kanske inte pk att säga finne, finländare ska det väl vara. Och nu är du väl extra kaxig med ett juniorVMguld i bagaget?! Det är bara att gratulera....ni var helt klart bäst. Svenskarna gnällde som klena hundutställningsdomare....patetiskt!
Nej nu ska jag snart knalla ut och passa på att springa bort från husse igen så han får lite motion.


Jobba lite med disken först bara....snart knuffar dom in mig och sätter på maskinen. Undrar hur man ser ut sen......som en rödgulbrun spärrballong troligen!

Ha det så bäst i vinterkylan!

2 kommentarer:

  1. Shirai, Shirai, Shirai min lille vän. Tror du att jag är en Finsk Spets? Jag är en stolt Japansk Akita, pappan är en andra generationsinvandrare från Japan och min mamma är fransyska. Så nån finne är jag inte. Jag har hört ryktas att du skulle vara av samma ras som jag men det har jag svårt och tro. Men nog satt guldet till Finland fint i alla fall! Mest glad var nog matte. Jag har en fundering, varför släpar du en tvättlina efter dig numera? Har tumlaren där hemma pajat? Heh heh heh......
    Trevlig helg från din bästis Mitsu, den Lydiga akitan.

    SvaraRadera
  2. Ja det är för jäkligt...inte nog med att man ska sköta disken...man ska fixa tvätten med....snart måste man väl gå ut med hunden oxå!!
    Trevlig helg du med! hälsar din lilla älsklingsakita lite olydig men väldigt söt

    SvaraRadera