Translate

tisdag 9 februari 2016


Vi träffades vid Sunnerstastugan...jag och Mitsu....gick en promenad och fikade efteråt...inte vi förstås utan dom som håller i våra koppel. Hade det jättemysigt i solen....tyvärr finns det inga bilder ifrån den här tillställningen. Dom har censurerats bort av nån...Facebook youtube eller nån annan "storebror". Dom tyckte att bilderna var för vågade för detta forum...kan ni tänka er. Två små mysiga hundar som hoppar runt och kramas lite grann ( nån kramade kanske lite mer än den andre) är väl oskyldigt om nåt...eller? Nu blev det väl så att hormonerna svallade över på undertecknad så kramkalaset gick över till lite mer av det intima slaget....men herregud alla vet väl hur valpar blir till!!! Och en liten manlig genitalia i bild har väl ingen dött av....t o m SVT har ju barnprogram om sånt där...barnen klarar av det där bättre än vuxna. Nej dom är för pryda dom här censurvarelserna.
Kan lugna er med att det inte blir några valpar.....inte den här gången i alla fall hehehe!

Här sitter jag och glor på några aliens på vår tomt. Väldigt konstiga hundar kan man säga....snygga långa ben, nästan lika eleganta som på en akita (men bara nästan)och en vit rumpa, men sen nåt konstigt på skallen...måste fastnat ett stängsel eller nåt mellan öronen. Ja inte var det snyggt kan jag säga. Och sen ha mage att vanka runt på min tomt utan lov. Dom fick sig en rejäl utskällning men den ende som blev rädd var fegis-katten. Han trodde säkert att Baskervilles hund hade kommit in. Men varelserna på tomten stod lugnt kvar...måste vara lite tröga i huvet. Vänta bara när jag kommer ut...då ska dom få galoppera.

Hälsade på hos Ritva och Gunnar häromdan....dom är lill-lill-husses gudföräldrar...så det innebär väl att jag är lite släkt med dom. Dom hade det mysigt och trevligt...jag kände mig genast hemmastadd. Fanns en trappa ned i underjorden som jag var lite fundersam på men tordes aldrig prova den. Kändes osäkert vad som kunde dväljas där nedom....monster, mördarkatter eller ett gäng kamphundar. Ritva kände jag igen sen tidigare....tyvärr gett henne en utskällning men det är väl preskriberat nu tror jag...var lite ung och ivrig vid det tillfället. Men den här Gunnar var ett nytt kapitel....höll mig lite avvaktande i början (skällde inte!) men sen tycker jag nog vi blev lite kompisar. Min akitabedömning är att Gunnar passar in bra där...så han kan få stanna tills nästa gång vi ses. Jag fick en gris av dom...inte en riktig förstås men den lät väldigt intressant. Den ska jag skrämma katten med tror jag..
Här ligger jag och trivs hos Ritva och Gunnar.....


Har varit ut till Morga Hage några gånger....tittade på en fornborg med husse och matte bla....var mest en massa sten så det var halvkul. Kollade också in några crazy skridskoåkare som prövade livslyckan ute på Mälarisen. Kan vara svårt tycker jag att åka skridskor på öppet vatten som det var på sina ställen. Som tur var vände dom hemåt till Uppsala igen...hade ingen lust agera räddningshund just då...var lite hungrig...ville hem..snåljåparna hade inte lämnat nån korv kvar på grillen....

Spanar på daredevilskrinnarna.....

Sen var jag med husse igen till Morga när det var lite soligare väder...kul att springa i sanden och sen dricka vatten...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar