Translate

tisdag 1 mars 2016


Här ser ni mig liggande och alert vaktande så att ingen obehörig kommer in i vårt hus.... som den trogna vakthund jag är......tror ni ja....fel fel och tre gånger fel. Jag vaktar nämligen så att ingen smiter ut, utan att jag vet om det. Finns tyvärr en tendens i den här familjen att på nåt sätt lyckas göra det. Man förstår att det är nåt lurt på gång när dom visar sig extra vänliga....." Å Shirai vilken fin hund du är...kom här ska du få nåt gott!"...då är det fara o färde...kan man vara säker att man ska få var mol allena ett par timmar....kanske katten som sällskap men det är ju inte mycket med det.
Nej ska dom försöka sticka iväg så får dom försöka snubbla sig över mig först....jag säger bara lycka till!

Har sakta men säkert kommit närmare en liten mysstund med ninja-katten Sigge-san. Man får försöka snika sig på honom när han sover...det är svårt för han hör som en elefant den rackarn. Lite tråkig är han...jag vill ju bara ha lite närkontakt men så fort det blir mindre än en meter drar han iväg som en avlöning. Här försöker jag mig på en liten luring när han ligger framför kakelugnen...lyckades delvis.Jag får trösta mig med att gnaga på ett märgben istället...bättre det än att gnaga på katten tycker husse.


Passar jag på att våttorka golvet också...tvåbeningarna skitar ned så hemskt....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar