Translate

tisdag 22 mars 2016Men herregud tänker ni....vad är det han fått på ryggen...en stor fästing som bitit sig tag?...nejdå men det är nån som fäst fast ett par väskor på ryggen. Ja det är inga damhandväskor om ni trodde det utan klövjeväskor för hundar. En dum gubbe jag mötte trodde husse hade satt fast cykelväskor på min rygg och att handtaget som sitter överst var till för att bära mig....pucko!!!....försök bära mig som en väska du...säger bara lycka till.


Jag, husse och lill-husse Sebbe gick en vandringstur i vildmarken...möjligheten att vi skulle vara borta flera dagar fanns så jag fick ha lite vatten och proviant med mig. Tvåbeningarna behagade lata sig och bar endast på sitt oförstånd....det är väl tungt nog kan jag tro. Provianten bestod av korv till mig så därför bar jag klövjesäcken utan att knota...kände mig faktiskt lite märkvärdig där jag gick i den uppländska vildmarken. Bäst att hålla utkik så att inte nån björn eller varg smyger sig på...... eller nån liten loppig tax som känner lukten av korv.Vi förirrade oss inte som tur i storskogen utan kunde ta oss hem utan missöden......gjorde en räddningsinsats som den  rescuedog jag är också...letade upp en mobil som en damsell i nöd hade tappat...vet inte riktigt hur det gick till men hon fick tillbaks den..tror det var min förtjänst...


Nej nu har jag inte tid med er mer....ska träna lite bröstsim inför badsäsongen...om man skulle behöva rädda nån liten söt tik i sjönöd....


4 kommentarer:

 1. Voine voine Shirre! Du ställer då upp upp allt pinsamt. Skulle aldrig falla mig in, jag har tjänstefolk som bär åt mig.
  Tänk när vi är ute och går tillsammans, då tror folk att min handväska har fått ben! Muahahahaaaa....... :)
  Kram HKH M-B

  SvaraRadera
 2. Jättekul = NOT som vanligt när lilla lustigkurren Mitsu försöker vara rolig. Du är bara avundsjuk...du är efter din tid...det här är inte 1900-talet......nu på 2000-talet kan oxå män bära väska...så d så!
  MVH Shirai "akitan i tiden"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ja, spöka ut dig som du vill. Jag hoppas dock slippa se string och högklackat på söndag.
   Mvh Den värdiga Akitan M-B

   Radera
 3. Som "spokesperson" för HBTQ Akitas of Sverige branch ber jag att få ta avstånd från allt manschauvinistiskt i föregående kommentar. Jag tror att världen skulle bli mycket bättre med fler väskor, eyeliners, strings och platåskor...kanske även en så avlägsen och mörk plats som Börje. Bamsekramar till hela världen från Shirai medlem i HV..Handväskans Vänner

  SvaraRadera