Translate

torsdag 31 mars 2016Hej o hå...nu är påsken äntligen över.....den klarade man av bra. Ja man och man!...en annan fick ju inte smaka på nåt av det goda...snåljåpar!Allt godis skulle dom vräka i sig själva...tjocka och feta kommer dom att bli. Jag fick bara lukta och sen ställa upp på bild....som vanligt. Skulle jag få betalt för alla kort som tas på mig skulle jag vara miljonär...minst. Tjatigt.
Fick nöja med det vanliga torrkäket..men faktiskt ett märgben också...sånt kan man gnaga på länge...och högt. Låter som man gnager av nåns handled...finfina grejer.
Hade det tvivelaktiga nöjet att få nosa på memma...för er som inte vet vad det är så är det lite finsk påsktradition gjord på rågmjöl malt och sirap...jag säger bara det.....den konsistensen och färgen...liknande hittar jag på mina promenader som lata hundägare lämnat efter sina hundar...behövs inte köpas dyrt i affär!
På skärtorsdagen ringde det på vår dörr och utanför stod det en liten pyssling som var grönmålad och med en fez på skallen...skulle föreställa påskgubbe sa matte...själv trodde jag det var en marsian som kommit fel...landat i Sverige istället för Turkiet. Jag gav honom en rejäl utskällning för att komma och störa i påskfriden. Sen sträckte han fram ett litet papper med nån sorts streckgubbe på och skulle ha betalt för den....vilken fräckhet!! Då skällde jag lite till....man är väl utskällningschampion!
Jag tror han blev lite rädd men han pinkade inte på sig vilket var en besvikelse. Så jag tänkte att nästa gång det ringer på dörren då jäklar.....då ska dom få se alla mina molarer...och vad jag ätit till middag. Men då sa husse att jag inte skulle få gå med till dörren nästa gång....vilken tråkig typ!
Hittade ett ridspö när vi promenerade i Stadsskogen....det var kul....jätteroligt att springa med et i munnen och smiska husse och matte i rumpan...blev väldig fart på dom ska jag säga.
Tror jag ska ta med det nästa gång jag träffar Mitsu...hon gillar säkert lite smisk...eller inte!


Här ser ni mig träna inför nästa Olympiad...hundra meter bröstsim...eller är det bara för tikar?
Kommer inte framåt så mycket tyvärr när man ligger på golvet...men det är kanske bra det...går det ju fortare när man väl kommer i vattnet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar