Translate

lördag 2 april 2016Var till Fiby urskog med skönheten från Börje...(eller är det odjuret?)....med respektive tjänstefolk. Trevlig vandring i lite av John Bauer-inspirerad skog......stora stenar,massa mossiga mossor och gamla träd....husse och matte smälte in fint i omgivningarna kan ni tro. En annan stack ut lite från det hela som ni förstår....var som ett litet vackert ljus i det dystra landskapet!!!


Här ser ni mig...i frontlinjen som vanligt...dom modigaste först om det skulle komma nåt troll fram helt plötsligt. Dom andra fegisarna släpar sig fram där bakom.


Titta så fint vi sitter...nästan bredvid varandra utan att bråka. Det var väl säkert nån muta med i förhandlingen om ett eldupphör....korv funkar bra.


Annars ser det väl mest ut så här.....en annan ligger fridfullt, utan att störa någon...och då kommer hon smygandes upp bakifrån och attackerar. Jädrans fruntimmer... törs inte anfalla framifrån inte.


Sitta och se vacker ut allena det kan hon...vad har hon i sina tankar tro??...kan det var en liten söt och snäll akita-pojke som börjar på s och slutar på hirai kanske? Det finns nåt lite trånande i blicken eller hur?Titta...har ni sett jag kan gå på vattnet....visste att jag hade gudomliga krafter...snart kommer jag fixa fred på jorden också...om jag har tid det vill säga....brukar ha fullt upp med att freda mig från kärleksattacker från hon ni vet från Börje....Mitsu  bloody Bitchie.
Nu vill hon ha med mig på en romantisk resa till Stockholm här i april för att titta på körsbärsblomningen i Kungsträdgården...kanske blir valpar i alla fall????!!!


Ha en trevlig april........

2 kommentarer:

  1. Ja du din lilla fjortis. Dröm vidare om att jag skulle vara intresserad av dig på det viset. Kommer aldrig att hända!! Valpar?! Skojar du? Skulle inte tro det efter att ha följt dig från valp tills nu, phuii! Mitt jobbigaste år hittills.
    Anledningen till att jag frågade om du ville följa med på Körsbärsblommansdag var inte ett dugg romantiskt. Jag hoppas att du kanske kan få chansen att träffa andra akitahanar och lära dig lite om värdigt akitabeteende. Om nu det skulle hjälpa. Om du följer med så lämna linan och fjollhandväskorna hemma så jag slipper skämmas.
    Hälsningar från din VÄN, Mitsu.

    SvaraRadera
  2. Mitsu min lilla Mitsu! Jag vet att du älskar mig av allt ditt hjärta och inte kan leva utan mig. Ditt liv innan mig var inte något liv. Det var bara en längtan på att den rätte skulle komma. Och så kom jag....dina lycka var gjord för evigt!!! Puss och kram från din för evigt Shirai

    SvaraRadera