Translate

måndag 4 april 2016Sitter och laddar för en 6 km vandring med mina älskade klövjeväskor...kan man ha allt möjligt i...typ som Mumin-mammans handväska. Jag brukar företrädesvis ha korv i min...ja inte handväskan utan klövjeväskan förstås. Här får ni lite fler bilder från den turen......


En dag var jag ute med husse och matte samt Astrid och Nisse. Gick längs med Ekoln vid Morga Hage. Stannade och fikade vid vattnet...det var mysigt. Jobbigt att hålla redo på så många bara...värsta fårskocken....
Jag har fått utstå mycken spott och spe för att jag är en arbetsam akita som har bär väska. Och de mest nedsättande kommer från en nära artfrände kan man tänka??!!
Påstår att jag är en fjolla och att jag bär handväska. Hånar mig med att jag snart kommer ha stringtrosa (rosa) och platåskor. Ja och vad är det för fel med det. Vi lever inte längre på 1900-talet som somliga tycks tro och leva efter. Vi är på 2000-talet. Nya tider med nya moden, Jag ser mig som en föregångare för framtida akitor...inte fasta i nåt sorts samuraistrikt tänkande, där man är man och kvinna kvinna. Det finns faktiskt HEN nu. Så därför kommer jag att vara början på en ny dominerande ras som kommer ta över alla akitor. För närvarande heter vi ju akita-inu eller akita-ken (inu och ken betyder hund och akita är en provins eller typ landskap i norra Japan). Men hädanefter kommer jag vara överhuvud för den nya rasen akuta-HEN!!!!
Tänker ställa upp för president i USA-valet...lika bra satsa högt på en gång...eller hur!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar