Translate

måndag 18 april 2016
Min något äldre flickvän...ålder har ingen betydelse när man älskar varandra tycker jag...bjöd mig till en tripp till  huvudstaden för att uppleva körsbärsblomningens dag i Kungsträdgården. Jag hoppades på en romantisk resa med stilla lunch på tu hund hand med linnedukar, kandelabrar och levande musik. Bara för oss två. " Love is in the air" som jag så poetiskt uttryckte det."Det enda som hänger i luften är en stor smocka" fick jag tillbaks...jaja ska vara glad att hon inte sa att det enda som hänger är mina genitalier...ett litet framsteg alltså i vår heta relation.


Vi åkte med något som heter tåg till Stockholm...aldrig åkt förr...var lite läskigt. Men som tur var hade jag ju Mitsu med mig...det är en erfaren kvinna som åkt tåg många gånger. Så jag kollade in hur hon gjorde. Här ser ni en bild av mig och henne samt mattes skor. Det var lite trång...satt i en kupé som var avsedd för hundar. Tåget blev jättefullt så det kom två till och satte sig i vår kupé. Jag varken skällde ut dom..(kan hände nån gång att jag gör sånt!)...eller nafsade efter dom (händer aldrig!)....man är väl en belevad hund! Skratta inte Mitsu!!!
Väl framme blev det lite panik...behövde göra nr2 ....men helst inte där flera tusen personer stod och stirrade. Så vi smet in på en kyrkogård...vi såg inte skylten med en överkorsad hund på...den var för liten. Och där var det skönt att lätta tarmen från tryck....förlåt Gud men det var nödvändigt som man säger!


Sen gick vi genom vimlet av människor till Kungsträdgården. Tyvärr var det inte så mysigt väder men det var mycket folk i rörelse ändå. Blomningen hade inte riktigt kommit igång pga den uteblivna värmen....men när Mitsu och jag gjorde entré lystes parken upp i alla fall....
På plats var det en hel del aktiviteter som hade med Japan att göra....aikido...iaido bla.....


Och så kunde man sitta och glo på andra hundar som kom...shiba-inu, en japansk pudel, en japansk labrador och några japanska vinthundar..... men det var ändå Mitsu och jag som stal showen...
Alla mobilkameror och kameror kom upp så fort vi var i närheten. Det blixtrade och smattrades som på en värsta Oscarsgala.....jag var Brad Pitt och Mitsu Angelina Jolie...fast värre! Skulle tagit betalt i märgben för varje kort...hade vi haft nåt års förbrukning..


Den här poseringen finns nog i ett hundratal mobiltelefoner nu....jag ljuger inte!


Roligast var det när en ryss kom fram och ville ta ett kort på mig tillsammans med hans flickvän...det gick bra...bet henne inte! Troligen ska dom väl ha det där som bevis att dom är trogna Putinfans om dom har KGB efter sig. Putin har ju en akita-tik!!


Sen åkte vi hem och var skit-trötta efter en trevlig dag.....nästa år hoppas vi på bättre väder och lite fler akitas...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar