Translate

torsdag 17 mars 2016Blev utsläppt från buren...fick permis för gott uppförande...spelade golf. Vet inte vad som är värst...lite pest eller kolera över det hela...buren eller golf alltså. Moderatbandy kallas det visst...såg inga moderater dock men dom kanske blev rädda när jag kom.
Ganska lätt det här med golf...själv gjorde jag 14 birdies, 3 eagles och några hole-in ones....och ändå gick jag bara 9 hål och utan klubbor. Man är nästan lika bra som den där nordkoreanske ledaren...vad gjorde han...38 slag på 18 hål eller nåt liknande. Vi kan kanske ta en match han och jag. Vinner han så biter jag honom i röven.
Det är så mycket fjantiga regler i golfen...."gör si" och "inte så"..."gå inte där" och "gräv inte här"...herregud det är väl allemansrätt i Sverige....
Här ses jag gör en grävningsinsats i ettans greenbunker...


Letar möjligen efter guld (priset stiger!) eller kanske en sork som förirrat sig...men se det var inte populärt...då fick man sig en bassning....ajabaja inte gräva i bunkern. Det tycker inte golfspelarna om dom fjantarna...låt bli att spela ned bollen i bunkern då så slipper ni bry er. 


Och greenerna får man inte gå på alls...och jag som kände mig lite nödig...ser mjukt ut för stjärten att sitta där. Och ett hål finns det också.... att göra nr 2 i....perfekt!
Som tur var fanns det annat att göra under golfrundan också...som att pinka på en jädrans massa trän...jag tror jag måste ha en blåsa som rymmer minst 10 liter. Nosa ned i nåt gryt...kanske grävling kanske räv.Jaga efter envisa kråkor och hälsa på andra golfhundar.
Det kanske är rätt kul med golf ändå....men man blir trött och törstig av allt spelande..oförskämt när dom har fryst ned vattenpölarna.


Hjälp tungan har fastnat.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar