Translate

tisdag 15 mars 2016Hjäääälp...kan någon snälla släppa ut en liten akita-ken. Man har låst in mig här i buren på livstid tror jag...på vatten och bröd. Slängt igen dörren med ett brak och kastat nycklarna....och jag fick inte ens en rättvis rättegång...alla var emot mig bara för att jag  är japan....jag ska vill inte behöva lida för Pearl Harbor och karaoke...ELLER?! Nej jag är faktiskt oskyldig till allt jag gjort...eller jag menar allt som dom anklagar mig för. Har inte jagat katten eller tagit hans mat, ej heller pinkat på Mitsus matta och faktiskt aldrig någonsin förorsakat blodvite på någon vare sig folk eller utställningsdomare...så det så. Så jag kräver att ni släpper ut mig...om inte annat vill jag komma till Bolivias ambassad i London...får man i alla fall sällskap av nån.
Men det kanske är så att jag fått lite dåliga gener...farsan är ju lite skum faktiskt...och brorsan sitter ju på Kumla för vad vet jag inte men det är på livstid. Det är kanske bäst att inte sprida dessa kontaminerade generna vidare. Så tyvärr Mitsu...det blir nog inga valpar är jag rädd....fast att jag vet att du så hemskt gärna vill.
Jag lovar och svär på mina bara tassar att jag ska bättra mig..... bara jag får se solen igen och springa fritt på de gröna ängarna...äsch okej då jag kan väl ha tvättlinan  bara jag slipper buren. 
Släpp fångarna loss det är vår önskar fånge nr 150625 Midori No Yokouchi Eiko aka Shirai.


Kommer man att vistas bland brutala och kriminella medfångar är det ju bra att ha lite muskulatur på kroppen. Har börjat gymma. Kolla in vikterna....rejäla grejor för en karl. Ska pumpa lite iron och bli biffig...det gillar säkert damerna också. Blir fint på nya hundbadet att gå och flasha med lite peppade biceps..(har hundar såna??) Kan man alltid sparka lite sand i nosen på nån liten fjantig mops eller nåt...spänner man upp sig törs dom inte morra. Väntar på leverans av lite piller den här veckan från Ryssland...ska sägas ge bra effekt. Nej nu ska jag pumpa lite till.....Träffade min partner in arms Mitsu i helgen....som ni ser tränade vi inför nästa säsong av "Lets dance"...tror det är rumba vi håller på med eller kanske vals.....vi byter lite allteftersom vi behagar.


Helt plötsligt fick min dansdam nog och drog iväg...så jag var tvungen jaga ikapp. Tänk att man alltid ska behöva springa efter dessa fruntimmer....


Sen tog vi det lite lugnt och hade lite lördagsmys med märgben....på behörigt avstånd från varandra!


Hej och hå på böljan blå...vi ses snart igen.....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar