Translate

onsdag 8 juni 2016Mitsu och jag med åtföljande entourage bergsvandrade runt Trehörningen. Som ni kan se på de slipsliknande gummigrejorna som hänger ur våra munnar så var det lite varmt....det var s..k..i..t - varmt för en snöhund. Hallå kan man få beställa en klippning av päls eller?! Japansk nakenhund kan det vara nåt tro?


Vi fick ta färja över ett stort vattendrag. Som tur var så fanns det en behjälplig färjkarl där....var det månne Charon? som tog oss över floden Styx....nej jag kände mig ganska livfull faktiskt...det var nog bara Mitsus husse...


Överfarten gick utan grundstötningar...mest tack vare mitt sjömanskunnande...matros Mitsu tycktes mest spana efter fiskar i vattnet...."fick du ingen frukost i morse?"


"Hjälp, det är två röda vargar i Fjällnoraskogen...skyddsjakt anbefalles!"


Jaha vad har fröken satt på för parfym idag då?...kan man skönja en doft av skogsviol eller är det Channel nr 5?....kan säga er att tiondels sekunden efter ovan händelse har lille Shirai en arg tik jagandes efter sig. Men ursäkta att man försöker vara intresserad! Är det inte det honorna vill när dom har luktagott på sig?Och sedan de vanliga stoppen med sedvanliga poseringar...gärna åtskilda...jag var lite nervös i det där läget enär det var en ravin i närheten. Mitsu har nämligen som sport att knuffa ned mig i bråddjupen.


Vi hann med att bada också...det var skönt svalka tassarna...och drick upp vattnet....
Och sen kom min brorsa och hälsade på....


Nejdå, det är Mitsus matte som har klonat mig...hon tycker väl att det inte räcker med en pojkvän till Mitsu


2 kommentarer:

  1. Matte klonade dig för att hon tycker synd om dig. Hon trodde att 2 Shirror skulle rå på mig men det räcker inte på långa vägar! Det ska mer till än några veka hanar.
    Annars är den där bilden en ren mardröm. 2 Shiraijjor är minst en för mycket!
    Häls The Queen of Uppsala

    SvaraRadera
  2. Men hallå...dubbla Shirajjorpirajjor...vem kan begära mer....ja men vänta varför inte en tredje!! Mvh the original not the klone Shirai

    SvaraRadera