Translate

tisdag 31 maj 2016
Här ser ni samurai Shirai...väktare över prefekturen Morga Hage....spanandes efter olagliga inkräktare (finns det lagliga?) som kan komma både till lands och sjöss. Nu vetter ju Morga Hage mot väster och Mälaren är en insjö of sort så ryssen kanske man kan utesluta som angripare....eller? Skulle Putin komma så hoppas jag han har den där akitabrallisen med sig...vi kan säkert ha det lite trevligt. Ja inte Putin och jag fattar ni väl utan brallisen så klart!!!! Nej det är nog mer troligt att nån vilsen Enköpingsbo eller nåt försöker ta sig iland....men det har hen inget för.Här sitter jag och glor både till höger och vänster...synd man inte har ögon i nacken också...det skulle underlätta spanandet....man vill ju inte missa nåt...
Allt ska man hålla reda på som väktare....typ lösspringande hundar av varjehanda sort...det är ett stort otyg. Allra helst om det rör sig om de mer farliga raserna som chihuahua eller taxar...det är riktigt elaka kamphundar det som borde ha munkorg och halvmeterskoppel. Och så brukar dom ju skälla så argt också....man blir nästan rädd...not!Det är mycket att hålla reda på i mitt område....bland annat dom här akita-korna. Dom mindre typerna är väldigt intresserade av mig och skulle nog vilja leka men jag får inte för chefen aka husse. Det skulle vara riktigt roligt att leka "bita svans" med dom.Det är ett stort miljöproblem med dom här djuren bara...dom förorenar marken med sin avföring...och dom förbaskade kanadagässen vill inte vara sämre utan dom fyller på. Det ligger koblajjor och gäss-skitar överallt...äckligt!. Som en sann miljöpartist vill man ju då försöka hålla rent och snyggt i naturen så jag brukar försöka städa upp efter dom.....men se det gillar inte chefen....nejnejnej man ska inte äta koblajjor...det om nånting är ÄCKLIGT!....då får man ingen godnattpuss! Känslig typ! Lite koskit rensar magen sa alltid min salig mamma!


Och dom ska vara så närgångna också.....jädrans gässen ska följa efter en och glo....man kan nästan tro att dom är lite kära i mig?!
Dom där korna då?!...ett tu tre när man går där och vaktar så kommer dom jagande och ska bitas....jag har en stark misstanke om att det är kamp-kor som är uppfödda bara för att döda små akitisar....usch....dom borde förbjudas!!

Sen är det dom här tvåbeningarna som ställer till det allt som oftast....en gång blev jag riktigt förbaskad när det kom en sån där  svenne med hårtofs och tatueringar stormandes genom skogen. Lät som han höll på att strypa en medhavd katt eller nåt...visade sig vara en stor ghettoblaster med nån sorts  österländsk musik eller nåt. Nu ska väl jag inte vara så kritisk, österlänning som man är, men det lät riktigt illa plus att det var på full volym. Idiot....det ska vara tyst i skogen....lyssna på fåglarna istället för sånt där elände. Det där kan du ha i dina lurar.....hoppas du får tinnitus..... och inte förpesta omgivningen med. Han skällde jag ut rejält samt hans fruntimmer som var med....hon såg rädd ut och det skulle hon vara också. Har dom skräpat ned efter sig kommer jag att göra ett hembesök....tar med ninja-katten!Sen måste man ju baywatcha också.....göra en David Hasselhoff...skutta i plurret och rädda en liten akitatik som är i sjönöd...spänna lite muskler...vara allmänt läcker att titta på. Sen kan man ju efter avslutad karriär starta en talkshow som ingen tittat på men där man tjänar miljoner...kalla mig "the Shirre"!


Här gör jag mitt yttersta för att ta vattenprover....man vill ju det ska vara tjänligt att bada i eller hur?!


Leker ubåt.......

Kollar kvalitén på sandstranden....behövs det fyllas på lite månntro?


Kolla.....jag syns inte va??


Men allt är inte bara slit och släp....när husse och jag har Morga för oss själva så kan man slappna av och härja runt bland klipporna.....


Eller brottas med ormar.....


Eller kanske bara slappa i skuggan.....Morga hage....det är paradiset för en liten akita-ken som heter Shirai......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar